شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴

کاهش قند با این سبزی بهاری

کنگر کوهی یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد دارای خواص متعددی است. این گیاه یک آنتی‌اکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامین ، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم می‌باشد. مصرف کنگر به همراه ماست باعث درمان بی‌خوابی بوده و به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند و خوردن آن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحالی‌که تنها چند هفته تا پایان مهلت جذب اعتبارات باقی‌مانده، صدای زنگ خطر برای پروژه‌های

بیشتر

قاسمی – لزوم دوری جستن از تحلیل‌های غیرواقع‌بینانه و غیرکارشناسی و تعهد به درک عینی

بیشتر

میر کلانی – فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: محیط‌بانان خراسان جنوبی در

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت