دوشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۳

کاهش قند با این سبزی بهاری

کنگر کوهی یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد دارای خواص متعددی است. این گیاه یک آنتی‌اکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامین ، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم می‌باشد. مصرف کنگر به همراه ماست باعث درمان بی‌خوابی بوده و به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند و خوردن آن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مدیر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اعلامآغاز عملیات اجرایی بیمارستان‌ طبس و نهبندان

بیشتر

شنبه 2 تیر ماه بود که در روزنامه آوا مطلبی با عنوان «توقف روند تعطیلی

بیشتر

۴ کیلومتر دیگر از باند دوم محور بیرجند-قاین با اعتبار یک هزار و ۲۰۰ میلیارد

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت