پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳

کاهش قند با این سبزی بهاری

کنگر کوهی یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد دارای خواص متعددی است. این گیاه یک آنتی‌اکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامین ، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم می‌باشد. مصرف کنگر به همراه ماست باعث درمان بی‌خوابی بوده و به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند و خوردن آن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محمدی – رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی از شناسایی و دستگیری ۴۵ سارق و مالخر

بیشتر

سربازی – مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در مراسم تجلیل از طرحهای برگزیده

بیشتر

زمانی – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی از اجرای طرح مسرت در

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت