سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴

کاهش قند با این سبزی بهاری

کنگر کوهی یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد دارای خواص متعددی است. این گیاه یک آنتی‌اکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامین ، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم می‌باشد. مصرف کنگر به همراه ماست باعث درمان بی‌خوابی بوده و به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند و خوردن آن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

والی فراه افغانستان در سفر به خراسان جنوبی از ظرفیت‌های اقتصادی این استان بازدید کرد؛

بیشتر

بهروزی فر – اواخر فروردین ماه بود که خبرهایی از سفر هیأت بلندپایه تجاری و

بیشتر

چند روز است که جرایانات سیاسی بر سر مسائل پیش پا افتاده و بدون اولویت

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت