سه شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳

چرا در روزهای کرونایی نباید غذای سرد و سالاد الویه مصرف کرد؟

با توجه به ویروس کرونا اگر یک ماده غذایی در دمای 100 درجه و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار بگیرد حتما آلودگی آن از بین خواهد رفت. وقتی ما هر غذایی را روی حرارت قرار می دهیم مانند نان یا هر غذایی دیگر باعث می شود تا آلودگی ویروسی کرونا را کمتر کنیم که ممکن است غذا از بیرون خریداری یا تهیه شده باشد؛ بنابراین این کار معمول ترین و بهترین روش جهت پاک کردن ماده غذایی از آلودگی است. بعضی از افراد می گویند ما سالاد اولویه را در داخل منزل تهیه می کنیم و چرا باید مجدد آنرا گرم کنیم؟ اما اگر یک درصد احتمال دهیم که ممکن است هوایی آلوده از طریق ذرات تنفسی مانند عطسه، سرفه و … به داخل خانه وارد شده باشد و در داخل غذا نفوذ کند دیگر قابل گرم کردن و مصرف نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرواز چهارشنبه شرکت هواپیمایی ایران ایر در مسیر بیرجند – مشهد -بیرجند تا دوم آبان

بیشتر

گرد و غبار ناشی از کانون بحرانی فرسایش بادی در خراسان جنوبی سالانه ۸۳ میلیارد

بیشتر

رکورد مصرف برق روز در تابستان ۱۴۰۳یکبار دیگر در خراسان جنوبی شکسته شد. مدیر عامل

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت