پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳

چرا در روزهای کرونایی نباید غذای سرد و سالاد الویه مصرف کرد؟

با توجه به ویروس کرونا اگر یک ماده غذایی در دمای 100 درجه و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار بگیرد حتما آلودگی آن از بین خواهد رفت. وقتی ما هر غذایی را روی حرارت قرار می دهیم مانند نان یا هر غذایی دیگر باعث می شود تا آلودگی ویروسی کرونا را کمتر کنیم که ممکن است غذا از بیرون خریداری یا تهیه شده باشد؛ بنابراین این کار معمول ترین و بهترین روش جهت پاک کردن ماده غذایی از آلودگی است. بعضی از افراد می گویند ما سالاد اولویه را در داخل منزل تهیه می کنیم و چرا باید مجدد آنرا گرم کنیم؟ اما اگر یک درصد احتمال دهیم که ممکن است هوایی آلوده از طریق ذرات تنفسی مانند عطسه، سرفه و … به داخل خانه وارد شده باشد و در داخل غذا نفوذ کند دیگر قابل گرم کردن و مصرف نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محمدی – رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی از شناسایی و دستگیری ۴۵ سارق و مالخر

بیشتر

سربازی – مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در مراسم تجلیل از طرحهای برگزیده

بیشتر

زمانی – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی از اجرای طرح مسرت در

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت