فلفل قرمز، سرشار از ویتامین c بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و اثر شیمیایی موادی که به بافتهای بدن آسیب میرسانند را خنثی میکند.
فلفل قرمز به واسطه دارا بودن ویتامین c موجب افزایش قدرت ایمنی بدن، استحکام لثه ها و دندانها می شود.همچنین مصرف فلفل قرمز، باعث جذب بهتر آهن در بدن میشود و به افرادی که دچار کمخونی هستند توصیه میگردد. از مهمترین خواص فلفل خاصیت ضدخونریزی آن است.

بهروزی فر – مدتهاست موضوع تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه، محل اختلاف علمای تصمیم گیر در