سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

کاهش قند با این سبزی بهاری

کنگر کوهی یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد دارای خواص متعددی است. این گیاه یک آنتی‌اکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامین ، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم می‌باشد. مصرف کنگر به همراه ماست باعث درمان بی‌خوابی بوده و به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند و خوردن آن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نسرین کاری- با آغاز فصل گرم سال و شدت گرفتن پدیده‌های جوی در خراسان جنوبی،

بیشتر

نسرین کاری – مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی از رشد چشمگیر صادرات استان در سه‌ماهه نخست

بیشتر

اخبار اخیر درباره اینکه بیش از ۵۰ درصد علل معلولیت در استان ما ناشی از

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت