سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

کاهش قند با این سبزی بهاری

کنگر کوهی یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد دارای خواص متعددی است. این گیاه یک آنتی‌اکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامین ، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم می‌باشد. مصرف کنگر به همراه ماست باعث درمان بی‌خوابی بوده و به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند و خوردن آن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: اکنون ۶۰۰ کیلومتر از شبکه توزیع آب

بیشتر

کاری – نخستین مشاهده و تصویربرداری مستقیم از پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه خراسان

بیشتر

سربازی – آیین بهره‌برداری از بوستان اندیشه شهر فردوس باحضور معاونت امور عمرانی ، مدیر

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت