یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳

بسته موفقیت

به فردا نیفکندن کارها

مطمئن باشید اگر ده دقیقه با بیل گیتس معاشرت کنید برای کارکردن انگیزه پیدا می‌کنید. آدم‌های اطراف شما روی رفتارتان تاثیر زیادی دارند. اگرچه شما بیل گیتس را در میان دوستانتان ندارید و نمی‌توانید هر روز با او گفتگو کنید اما این باید روش شما در انتخاب دوستان‌تان باشد. با افرادی معاشرت کنید که به شما انگیزه و روحیه تلاش کردن می‌دهند نه کسانی که در طول روز هیچ بازدهی مفیدی ندارند، هیچ تاثیر اندکی در بهبود زندگی خود و جهان ندارند و فقط غرولند می‌کنند.‏ یکی از راه‌های تقویت انگیزه و ایجاد شور و هیجان برای کار این است که کارها را در همراهی با فردی انجام بدهید که خودش روحیه مشارکت و همراهی و بهبود کارها را دارد. اگر بتوانید کارها را در همراهی با چنین فردی انجام بدهید و بخواهید در کنار هم اهداف مشترک را تعریف کنید بدون شک برای کار کردن علاقه و انگیزه بیشتری خواهید داشت. شاید شما به این دلیل کارها را به عقب می‌اندازید که تنها کار کردن برایتان دشوار است. اگر چنین است و شرایط کار به شما اجازه می‌دهد به فکر یافتن یک همراه یا شریک باشید.‏
گاهی فقط به این دلیل کارها را به عقب می‌اندازید که احساس می‌کنید از اهداف و خواسته‌هایتان دور شده‌اید یا کاری که انجام می‌دهید تکراری، خسته‌کننده و بدون هیچ چشم اندازی به سوی آینده است. در این صورت طبیعی است که دلتان نخواهد کار کنید و آن را تا لحظه آخر معطل باقی بگذارید و به امید فردایی باشید که شکل امروز نباشد. در این صورت خوب است اهداف‌تان را بازنگری کنید. هرچند که تغییر شغل کار ساده‌ای نیست اما شاید این امکان برایتان وجود داشته باشد که کارتان را تغییر بدهید و یا با ایجاد اهداف تازه برای همان کار احساس مثبتی در خودتان ایجاد کنید.به تعویق انداختن کارها می‌تواند یکی از نشانه‌های افسردگی باشد. زمانی که دچار اضطراب شدید هستید و از نظر روحی ضعیف شده‌اید علاقه‌ای به کارکردن ندارید و یا بخاطر استرس زیاد کار را به بعد وامی‌گذارید. اگر احساس می‌کنید از نظر روحی ثبات ندارید و نشانه‌های افسردگی به شکل جدی در حالات روحی شما دیده می‌شود برای حل این مشکل اساسی اقدام کنید.

نکاتی که شما را به موفقیت می‌رساند

خوش بینی را فراموش نکنید: برای سخت کوشی باید یاد بگیرید که در محیط کار خود خوش‌بین باشید تا سختی‌های کارِ زیاد، فشار کمتری به شما وارد کند. در مشکلات کاری و اتفاقات منفی به دنبال جوانب مثبت باشید. افراد خوش‌بین رویدادهای منفی را موقتی و گذرا می‌بینند و بر مشکلات تمرکز نمی‌کنند.
افکار غیرمنطقی خود را بشناسید و با آنها مبارزه کنید: از خواسته‌های درونی خود آگاه باشید، بر ویژگی‌های مثبت خود تمرکز کنید و اجازه ندهید افکار منفی شما را محاصره کند. باورهای غلط و نامعقول خود را زیر سوال ببرید و از ذهن دور کنید. با انرژی و انگیزه کار کنید و از کار خود لذت ببرید. به یاد داشته باشید موفقیت‌های کوچک هم مهم هستند، به آنها افتخار کنید. دیدگاهتان را نسبت به مشکلات عوض کنید: در برخورد با مشکلاتتان مثبت‌‌اندیش باشید. این کار جنبه‌های مثبت موقعیت شما را تقویت می‌کند و باعث می‌شود فشار کاری کمتری احساس کنید؛ در نتیجه با دید بازتری به موضوع می‌نگرید، ذهن شما آرام می‌گیرد، سخت کوشی شما بیشتر می‌شود و برای مشکل راه‌ حل پیدا می‌کنید. چند کار را همزمان انجام ندهید: شاید شما هم ادعا کنید که می‌توانید چند کار را به طور هم‌زمان انجام دهید و البته شاید این ویژگی‌تان را سخت کوشی هم به حساب می‌آورید! ولی باید بدانید که با این کار ممکن است بدون اینکه متوجه شوید اطلاعات و موارد مهمی را از قلم بیندازید، خطا کنید و در نهایت کیفیت کارتان پایین بیاید. و قسمت‌هایی از مغز را که مسئول حل مساله است از فعالیت بهینه باز می‌‌دارد.

پل آب بر بشرویه

مهندسان و معماران اهل ساسانی، سازه های آبی بسیاری ساخته اند. این موضوع در جنوب خراسان و در حاشیه کویر، بیش از پیش و بیش از سایر مناطق اهمیت دارد. عملکرد این پل های آب بر انتقال آب از یک سو به سوی دیگر رود خانه و یا دره های عمیق بود. انتقال آب از کف رودخانه به زمین های مناسب و نیازمند آب که قابل کشت بودند و در دو طرف رودخانه قرار داشتند، از عملکرد این پلهای آب بر است. پل آب بر فتح آباد بشرویه، از جمله همین سازه های مهندسی دوران معاصر است. پل آب بر یا ترناو، پدیده ای بود که به وسیله آن، آب را از کف رودخانه به سطح صاف در کنار رودخانه منتقل می کردند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت