فواید مصرف تخم کدو
مصرف دانه کدو میتواند به بهبود شرایط بیماران دیابتی کمک کند، زیرا تخم کدو کنترل قند خون را تسهیل میکند. اگر از جمله افرادی هستید که از سطح پایین قند خون رنج میبرید تنها پس از مشاوره با پزشک تخم کدو مصرف کنید. فشار خون بالا یکی از بیماریهای زمینهای است که میتواند منجر به بروز بیماریهای مرگبار مانند حمله قلبی، سکته مغزی و نارسائی کلیه شود در مصرف آن زیاده روی نکنید
سیر تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
سیر عملکرد سیستم ایمنی را تقویت میکند و از بروز و شدت بیماریهای رایج مانند آنفلوانزا و سایر عفونتهای سیستمیک یا پوستی میکاهد.فشار خون را کاهش میدهد ترکیبات فعال موجود در سیر میتواند فشار خون را کاهش دهد و خطر بیماریهای قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته را کاهش دهد. سیر نوسانات سطح قند خون قبل از غذا را در افراد مبتلا به دیابت دیابت کاهش میدهد.
انار خون شما را رقیق می کند
انار سرشار از آنتی اکسیدان است و بنابراین بدن ما را در برابر رادیکالهای آزاد، که مسئول پیری زودرس هستند، محافظت میکند. رادیکالهای آزاد در اثر قرار گرفتن در معرض آفتاب و در اثر سموم مضر در محیط ایجاد می شوند. آنتی اکسیدانهای موجود در انار به عنوان “رقیق کننده خون” عمل میکنند. دانههای انار از تشکیل لخته و انعقاد پلاکتهای خون جلوگیری میکند. و برخی از انواع لخته خوب نیست و میتواند کشنده باشند.
در مصرف دارچین زیاده روی نکنید
مصرف دارچین در مقادیر کم خطری ندارد اما مصرف زیاد آن می تواند مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند. دارچین دارای ترکیبی به نام سینامالدهید است که می تواند در صورت مصرف زیاد و تماس طولانی بزاق دهان با این مواد شیمیایی در کسانی که به دارچین حساسیت دارند، واکنش آلرژیک مانند التهاب زبان یا لثه، احساس سوزش یا خارش
و لکه های سفید رنگ در دهان ایجاد کند اما مقادیر کم این ادویه چنین واکنشی را در بر ندارد.