پرهیز از مصرف خودسرانه مکملها
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت:مردم قبل از مصرف مکملها و مولتی ویتامینها با مشاورین و متخصصان علوم تغذیه مشورت کنند.مصرف بیش از حد مکملها باعث ایجاد عارضه اشباع بیش از حد ویتامینها میشود که خود، کبد چرب به همراه سردرد و تهوع را به دنبال دارد. جلال الدین میرزای توصیه کرد قبل از استفاده از هر مکملی با مشاوران و متخصصان علوم تغذیه مشورت کنند.
بهار ۱۴۰۰ تولید واکسن کرونا
وزیر بهداشت گفت: ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار واکسن کرونا از مجموعه کوواکس سازمان بهداشت جهانی پیش خرید کرده ایم، تولید مشترک با کشورهای دیگر نیز داریم که کارآزمایی بالینی این واکسن ها در ایران انجام می شود ضمن اینکه آزمایش انسانی برای تولید واکسن ایرانی در بهار ۱۴۰۰ نیز شروع شده است. ده نمکی افزود: برخی از سازندگان واکسن در مراحل نهایی دریافت گواهی سازمان بهداشت جهانی هستند.
منیزیم در پیشگیری از بیماری تنفسی
منیزیم به تنظیم فرآیندهای مختلف بدن کمک می کند. ، این ماده معدنی یکی از عوامل دخیل در بیش از 300 سیستم آنزیمی است. بدون منیزیم، بدن انسان قادر به تکمیل فرآیندهای اساسی مانند انقباض عضلانی، تنظیم فشار خون یا کنترل فشار خون نیست.پزشکان مدت هاست که می دانند منیزیم برای پیشگیری از بیماری های سیستم تنفسی و بخش های دیگر بدن اهمیت دارد. فعال شدن ویتامین D نیز نیازمند منیزیم است.
مدیریت فشار خون بالا با ریحان
ریحان یک گیاه دارویی خوش عطر و طعم است که انواع مختلفی از آن وجود دارد. این یک گیاه محبوب در پزشکی جایگزین محسوب می شود زیرا سرشار از ترکیبات قدرتمند است. ریحان شیرین سرشار از اوژنول است. پژوهش ها این آنتی اکسیدان گیاهی را با فواید سلامت بسیاری از جمله کاهش فشار خون پیوند داده اند.اوژنول ممکن است با عمل به عنوان یک مسدودکننده کانال کلسیم طبیعی به کاهش فشار خون کمک کند.
تقویت جذب مواد مغذی
افراد بسیاری همه مواد مغذی موجود در غذاهای مصرفی خود را جذب نمی کنند. در حقیقت، یک فرد عادی چیزی بین 10 تا 90 درصد ویتامین ها و مواد معدنی را از غذای مصرفی خود جذب می کند.زنجبیل به بهبود عملکرد گوارش و متابولیسم غذا کمک می کند، از این رو، اگر با دشواری در جذب مواد مغذی مواجه هستید، زنجبیل یک افزودنی خوب به رژیم غذایی است. ویتامین Cدر لیمو نیز جذب آهن از گیاهان را تقویت می کند
شرایط استحمام بیماران کرونایی
مردانی،عضو کمیته ملی ستاد مبارزه با کرونا گفت: استحمام برای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان که اکسیژن خون آن ها از نود درصد کمتر است،اصلا توصیه نمی شود. وی ادامه داد: بیمارانی که در منزل نگهداری می شوند و اصرار به استحمام دارند، در درجه اول ،درصورتیکه اکسیژن خون از نود و سه درصد کمتر نباشد،می توانند از حمام استفاده کنند و در مرحله بعد میزان حضور خود در حمام را به حداقل برسانند.
وی با بیان اینکه بعد از استحمام فرد مبتلا به کرونا در منزل،همراه بیمار ضمن همراه داشتن ماسک و دستکش نسبت به ضدعفونی کردن حمام با آب و صابون یا آب و وایتکس رقیق شده اقدام کنند افزود: همچنین بعد از ضدعفونی کردن حمام،در صورت وجود پنجره حتما آن را برای مدتی باز بگذارند.
افرادی که به این بیماری دچارند، کمتر کرونا می گیرند
محققان در این مطالعه که روی ۳۷ هزار نفر انجام شده، نسبت بالاتری از ابتلا به آسم را در گروهی که نتیجه آزمایش کرونای آنها منفی بود، پیدا کردند. این موضوع نشان می دهد که عوامل مختلفی در ارتباط با این وضعیت شایع ریه، به نوعی اثرات ویروس کرونا را بی اثر کرده یا از تکثیر آن جلوگیری می کنند.
نویسندگان این مطالعه اظهار داشتند که این موضوع می تواند به دلیل استفاده از داروی ضد التهابی به نام «کورتیکواستروئیدها» باشد که معمولاً به صورت استنشاقی استفاده می شوند.محققان تاکید می کنند که بیماران آسمی باید در طول همه گیری، داروهای توصیه شده را مصرف کنند. و مشاهده شده است بیمارانی که از پیش به آسم مبتلا بودند، کمتر به کرونا مبتلا می شوند. این تفاوت ممکن است جامعه شناختی باشد.