جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

مصرف نان صنعتی در روزهای کرونایی

نان های کاملا صنعتی که همگی بسته بندی شده هستند، آلوده نیستند. در این قبیل نان ها بعد از فرآیند پخت، احتمال آلودگی از طریق محیط پخت و عرضه وجود دارد. در این دوران مردم بر خرید و مصرف آبمیوههای باز، لبنیات غیر پاستوریزه سنتی همچون شیر، پنیر، خامه و بستنی اصرار نداشته باشند. همچنین اگر تصور می کنید با جوشاندن شیر سنتی (به عنوان روشی مرسوم در منزل) مشکل برطرف می شود، بهتر است بدانید جوشاندن شیر از نظر تغذیه‌ای و بهداشتی اصلا کاری درست و اصولی نیست. مغزها مانند پسته، بادام و تخمه، حتی در انواع از پیش بسته بندی شده، برای حصول اطمینان، قبل از مصرف با استفاده از مایکروویو یا تفت دادن، گرما داده شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عماد – توزیع کود ازته در فروردین امسال در خراسان جنوبی ۲۹ درصد افزایش یافت.

بیشتر

میرکلانی – جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان خوسف از کمک رسانی ماموران یگان امداد به خانواده

بیشتر

زمانی – بیش از ۴ هزار متر مربع از اراضی تصرفی در شهرستان بیرجند خلع

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت