یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

با این خوراکی خون تان را جلا دهید

هندوانه از سیفی ‌جات تب ‌بر است نوعی ملین گیاهی نیز به حساب می‌ آید و فشار خون را کاهش می ‌دهد و صفرابر است.مصرف آب هندوانه مخلوط با کمی عسل را برای دفع بلغم توصیه می ‌کنند.خوردن هندوانه با شیر خشت خاصیت تب‌بر بودن آن را افزایش می ‌دهد و آب هندوانه در ترکیب با عصاره تمبر هندی، نوشیدنی خوشمزه‌ ای پدید می‌ آورد که صفرابر است.مصرف آن باعث خرد شدن سنگ کیسه صفرا می ‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

می‌گویند تا چیزی کم نشود، قدرش را نمی‌دانیم. حالا دیگر نیازی نیست بگویند؛ کمبود آب

بیشتر

بهروزی فر – سه شنبه هفته گذشته- ۲۳ اردیبهشت ماه- یک اتفاق، خوراک خبری رسانه

بیشتر

سرپرست شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با اشاره به تداوم خشکسالی و کاهش بی‌سابقه

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *