یعقوبی – با تدبیر استاندار نمود پررنگ جهانی شدن اصفهک در نمایشگاه گردشگری رقم خورد . هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران با سخنرانی رییس جمهور آغاز به کار کرد. این نمایشگاه با شعار گردشگری ، صلح ، اقوام ایرانی و وفاق ملی بیست و سوم تا بیست و ششم بهمن ماه در تهران برگزار میشود. در اولین روز از برگزاری نمایشگاه و در آیین افتتاحیه ، پس از سخنرانی رییس جمهور محترم ، لوح روستای جهانی اصفهک توسط وزیر گردشگری و نماینده سازمان جهانی گردشگری ملل متحد به استاندار خراسان جنوبی اهدا شد. روستای اصفهک دومین روستای ایران است که در سازمان جهانی گردشگری ملل متحد (UNWTO) ثبت شده است. باوجود اینکه اعلام رسمی ثبت جهانی اصفهک در 23 ابان سال جاری توسط سازمان جهانی گردشگری انجام شد ؛ اما در استان رویداد شایسته ای برای ثبت این افتخار در تاریخ خراسان جنوبی برگزار نشد. با تدبیر سیدمحمدرضا هاشمی ، استاندار خراسان جنوبی اهدا لوح روستای جهانی اصفهک در مراسمی رسمی با حضور رییس جمهور ، معاون امور زنان و خانواده دولت چهاردهم، وزیر گردشگری و معاونانش ، نماینده رسمی سازمان جهانی گردشگری، جمعی از سفرای خارجی و فعالین شاخص گردشگری کشور ، انجام شد و مورد توجه رسانه های ملی و بین المللی قرارگرفت و موجب معرفی موثر ظرفیت های ویژه گردشگری خراسان جنوبی شد. استاندار در این زمینه گفت: استان خراسان جنوبی با دارا بودن ۱۰ اثر ثبت جهانی، به عنوان یکی از مقاصد گردشگری برجسته در کشور شناخته میشود.سیدمحمدرضا هاشمی در بازدید از هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته در پاویون خراسان جنوبی و در جمع خبرنگاران، تحویل لوح ثبت جهانی روستای اصفهک به نمایندگی از مردم خراسان جنوبی و شهرستان طبس را که در مراسم افتتاحیه با حضور رئیس جمهوری اتفاق افتاد، اقدامی زیبا دانست و گفت: خراسان جنوبی جلوه گاه گردشگری شرق کشور است؛ در این استان بیش از دو هزار و ۶٠٠ اثر شناسایی شده و بیش از هزار و ۵۵ اثر ثبت میراث فرهنگی و بیش از ۱٠ اثر ثبت جهانی وجود دارد.وی ادامه داد: خراسان جنوبی با این قابلیتها یکی از استانهای پیشرو و پیشگام در بحث ثبت جهانی است و در حوزه گردشگری و صنایع دستی، با اینکه کارهای بسیار خوبی در گذشته انجام شده اما هنوز در گمنامی به سر میبرد.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: هنگامی که نام خراسان جنوبی مطرح میشود بهعنوان یک استان کویری و معدنی شناخته میشود، اما در کنار معادن بسیار خوبی که استان این دارد، در حوزه گردشگری و صنایع دستی نیز جزء استانهای موفق بوده است.
هاشمی با اشاره به ۱٠ اثر ثبت جهانی این استان، افزود: کمتر استانی در کشور این تعداد آثار ثبت جهانی دارد؛ یقیناً در این زمینه برنامهریزی خواهد شد و به همین جهت در استان کارگروهی از نخبگان حوزه گردشگری شکل گرفته تا با استفاده از پتانسیل بخش خصوصی در فعال کردن حوزه گردشگری، شاهد رونق اقتصادی باشیم. وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه خراسان جنوبی مرز مشترک با کشور افغانستان دارد و دارای چهار بازارچه مرزی است، فعال کردن حوزه گردشگری سلامت نیز پیگیری میشود که فرصتی طلایی است.هاشمی درباره نمایشگاه بینالمللی گردشگری نیز گفت: در این نمایشگاه گوشهای از پتانسیلها و فرصتهای گردشگری خراسان جنوبی به نمایش گذاشته شده که باعث جذب سرمایهگذار به سمت استان خواهد شد. استانداری در حوزه گردشگری، وظیفه آماده کردن زیرساختها را دارد. برخی از نقاط در حوزه گردشگری استان، که راه دسترسی مناسب و یا زیرساخت آب و برق ندارد و در اعتبارات حوزه گردشگری باید توجه ویژه به این موضوع شود.
وی افزود: در حوزه سرمایهگذاری هم باید به زیرساخت منظم کردن پروازها توجه شودتا گردشگر در استان حضور پیدا کند، و هم از فضای مجازی بهعنوان فرصت طلایی برای معرفی پتانسیلهای گردشگری استفاده شود. اعتقاد داریم که حوزه گردشگری بعد از نفت و خودرو، صنعت درآمدزاست و میتواند در ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی موثر باشد.
هاشمی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی بهعنوان یک استان موفق در تولید زرشک هستیم، افزود: در حوزه بومگردی و کویرنوردی استان مناطق بسیار بکری دارد که باید به گردشگران داخلی و خارجی معرفی شود. در این زمینه هم رسانه ملی، هم تورهای گردشگری مجوزدار و هم بحث تولید محتوا در فضای مجازی میتواند کمک کند. وی خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی در حوزه گوهرسنگ و صنایع دستی نیز حرف برای گفتن دارد و برای فروش صنایع دستی حتماً باید از پلتفرمهای داخلی هم استفاده شود و آینده روشنی برای گردشگری در این استان تصور میشود.

پارسی- استاندار از مجتمع آبرسانی خوشاب شهرستان سربیشه بازدید کرد که اکنون پیشرفت فیزیکی این