رئیس اتحادیه نانوایان گفت: در ماه مبارک رمضان بیشتر نانوایی های استان به صورت دو شیفت کار خواهند کرد که ساعت کاری آنها در شیفت اول از ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ و در شیفت دوم از ساعت ۱۶ تا بعد از افطار خواهد بود. مرادی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا به نانواییها تذکر داده شده است در ماه رمضان از قبول پخت نان صلواتی خیران خودداری کنند تا از تشکیل صفهای طولانی و ازدحام جمعیت جلوگیری شود. وی گفت: با شیوع کرونا، از سوی سازمان غذا و دارو برای هر نانوایی به مدت دو هفته یک بسته ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده تهیه شده و در اختیار نانواییها قرار گرفته است.رئیس اتحادیه نانوایان افزود: افراد مشغول به کار در نانواییها در هر منطقه از طریق خانه بهداشت محله، آموزشهای لازم را برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا دریافت کرده اند. مرادی با بیان اینکه تمام نانواییها موظف شدند کارتخوان را در اختیار مشتریان قرار دهند، گفت: میزهای نان سردکن نیز از جلوی نانواییها جمع آوری شده است و نان باید به طور مستقیم از میخ به دست یا سفره همراه مشتری انتقال پیدا کند. وی افزود: دستکشهای یکبار مصرف نیز در اختیار تعاونیهای نانوایان قرار گرفته است و نانوایان همانطور که به طور روزانه خمیر مایه خود را تهیه میکنند، دستکش نیز دریافت میکنند. رئیس اتحادیه نانوایان با اشاره به اینکه تمام نانواییهای استان اصول بهداشتی را رعایت میکنند، گفت: امسال برنامهریزی شده است گشت مشترک سازمان صمت و بازرسی اتحادیه دو روز در هفته از نانواییها بازرسی داشته باشند.

جم – بیش از ۲۴۵ هزار نفر از خدمات جهادگران در خراسانجنوبی طی فعالیتهای جهادی