زمانی – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی از اجرای طرح مسرت در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در استان خبر داد و گفت: عامل ۸۰ درصد آسیبهای اجتماعی، اعتیاد به مواد مخدر است. سید محمدرضا طالبی اظهار داشت: سرمنشأ ۸۰ درصد آسیبهای اجتماعی، اعتیاد به مواد مخدر است و اغلب سارقین و متکدیان مبتلا به اعتیاد هستند.
معاون سیاسی استاندار با اشاره به اینکه قیمت مواد مخدر سنتی بالا و قیمت مواد صنعتی پایین است، اظهار داشت: دشمن درصدد است با این اقدام، مردم با مصرف مواد مخدر صنعتی نسبت به خود، خانواده و جامعه بی اراده شوند لذا همه ما وظیفه داریم در این حوزه نهایت سعی و تلاش خود را برای نجات جان افراد داشته باشیم.
طالبی با بیان اینکه با کمک نیروهای نظامی و امنیتی با خرده فروشان و عوامل توزیع برخورد میشود، گفت: اعتیاد، سبب متلاشی شدن خانوادهها و افزایش طلاق شده است.
به گفته وی تشکلهای زیادی در این حوزه کار میکنند و در این خصوص طرحهایی از جمله نماد، یاریگران زندگی و… هم در استان اجرا میشود.
وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرحها، نتیجه محور شدن هزینهها، پیشگیری از اعتیاد و سم زدایی از افراد درگیر است، اظهار داشت: گزارشهای خوبی از اجرای طرحها ارائه شد اما تأکید بر این است که در پاک سازی افراد معتاد، با ایجاد زمینههای اشتغال، چرخه درمان کامل شود.
معاون سیاسی استاندار خاطرنشان کرد: افراد معتاد در ابتدا باید به ترک اعتیاد متقاعد شوند و خانوادههای آنها هم زمان بستری بودن شأن در کمپها، باید مورد حمایت قرار بگیرند.طالبی با اشاره به روند اجرای «طرح مسرت» گفت: این طرح با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و یونیسف در دو استان اجرا شده و به جهت نتایج خوبی که به همراه داشته است، لذا مصوب شد در راستای کاهش مصرف مواد مخدر، این طرح در خراسان جنوبی هم شروع شود لذا فرمانداریها باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه در اجرای طرحها از موازی کاری پرهیز شود، متذکر شد: روند شیوع اعتیاد نگران کننده است و اجرای این طرحها نتایج خوبی در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد دارد.
وی متذکر شد: در طرح یاریگران زندگی در استان اقدامات خوبی انجام شده است لذا ارزیابی و پایش میدانی باید توسط فرمانداریها صورت گرفته و ارائه شود.
عماد – مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی گفت: مجوز بکارگیری ۲۱