شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴

خواص درمانی شربت گل محمدی

فشره و اسانس گل سرخ یا محمدی در صنعت عطر سازی کاربرد داشته و روغن آن نیز به طور موضعی وخ راکی استفاده می شود. گل محمدی تقویت کننده کبد معده و مغز یعنی اعضای اصلی بدن است و باعث ایجاد نشاط و شادی می شود به خصوص اگر به صورت بوییدن مورد استفاده قرار گیرد. خوردن گل محمدی و شربت آن برای یبوست، سردرد، افسردگی، افزایش توان بدن و برطرف کردن خستگی مزمن بسیار مفید است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

امتحانی – بیش از ۴۷۹ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی خراسان جنوبی

بیشتر

حسینی – رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی خراسان جنوبی نسبت به شیوع بیماری ویروسی

بیشتر

کاری- نشست خبری مشترکی با حضور فاطمه شکوهیان، سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت