سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

خبرهای کوتاه

  • طی مراسمی با حضور معاون شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور، حجت الاسلام «ابراهیم اسماعیلی» به عنوان امام جمعه جدید خوسف معرفی شد.
    در مراسمی با حضور مسوولان شهرستان قاینات، با اهدای لوح و هدایایی از 20 معلم نمونه و برجسته این شهرستان تجلیل شد.
    مروی مقدم مدیر کل استاندارد خراسان جنوبی از برگزاری دوره آموزشی مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد iso 9001 در استان خبر داد.
    تولیت آستان قدس رضوی (۲۹ و ۳۰ اردیبهشت) به منظور بازدید و بررسی مشکلات میقات الرضا(ع) و دیدار با روحانیت و نخبگان طبس به این شهرستان سفر می کند.
    مانور دو روزه ی امداد و نجات و درمان اضطراری و حمایت‌های روانی با حضور 30 تیم از امدادگران و نجات‎گران، پزشکان و پرستاران جمعیت هلال احمر در روستای نمونه ورزگ قاین به اتمام رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روز گذشته مردمان خراسان جنوبی با اشک و افتخار نه تنها در مصلی قدیمی بیرجند

بیشتر

یعقوبی – یک میلیارد تومان اعتبار ملی، مرمت و بازسازی آثار واجد ارزش آسباد‌های نهبندان

بیشتر

اصغری – ۳۲۰ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در ۵۴۷ واحد سنتی و

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت