سلام آوا چند روز پیش در خبرها خوندم که بسیاری از رستوران داران کشور درحال ورشکست شدن هستند و از طرف دیگر بسیاری از مردم نیز توان رفتن به رستوران را از دست دادند. یکی از دوستان که رستورانی در بیرجند دارد آمار واقعا دردناکی رو به من چند وقت پیش بهم گفت. می گفت بسیاری از مردم ترجیح میدهند یک پرس غذا را دو نفره بخورند یا به سمت رستوران هایی که قیمت کمتری در منو خودشون دارند سوق پیدا کردند. خیلی از رستوران داران که از کرونا جان سالم بدر بردند الان دیگه با این شرایط قیمتی توان نگهداری خودشون رو ندارند و هرچقدرم از سود خودشون بزنند باز هم مردم کمتر به رستوران می روند. هرچقدرهم سعی کنند درصد سود رو بیارند پایین با افزایش قیمت ها که از آرد، برنج، گوشت، نیروی کار، اجاره مغازه و …. بگیرید کشش ادامه دادن ندارند. آوا یک منو رستوران را جلو خودتون بگذارید و از موادی با کیفیت متوسط هم استفاده کنید باز هم قیمت برای بسیاری از مردم بالاست و واقعا برام سواله که آن دسته از مردمی که هنوز به رستوران می روند بگویند در این مدت چطور به رستوران می روند. هر هفته؟ هرماه؟ هر 3 ماه؟ و یا… و یا به کدوم رستوران می روند؟ رستورانی که قیمتش پایینه یا رستورانی که درحالی قیمت بالاست اما کیفیتش خوبه؟ کاش یه نظرسنجی در استان می داشتیم تا ببنییم وضعیت مردم و صنف رستوران داران چطوریه. به نظرم الان که قیمت مواد اولیه، اجاره ها و… بالا رفته و قدرت خرید مردم کم شده و اگر فکری به حال این وضع صورت نگیره در ماه های آینده موجی از تعطیلی رستوران داران بیرجندی ببنییم که ناچار به تعطیلی و تغییر شغل خودشون می شوند.
مهدی آبادی – ترافیک شهر بیرجند موضوع عجیب و غریب است که هر زمان به