شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳

بسته موفقیت

کتاب غرور و تعصب

جین آستین در داستان غرور و تعصب، ماجرای عاشقانه پرچالشی میان دختری به نام الیزابت از خانواده‌ای متوسط و پسری از یک خانواده مرفه را روایت می‌کند که پس از کش ‌و قوس‌های هیجان‌انگیز و گذر از سوءتفاهم‌ها و بدفهمی‌های بسیار به سرانجامی مطلوب می‌رسد. خانواده بنت چهار دختر دارند که دو دختر آن‌ها جین و الیزابت در آستانه ازدواج‌اند. خانم بنت متوجه می‌شود که به تازگی مرد جوان برازنده‌ای همسایه آن‌ها شده و به خیال این می‌افتد که الیزابت دختر بزرگش را با این مرد آشنا کند. در یک مهمانی خانم بنت دختر بزرگش را با آقای بینگلی آشنا می‌کند و طبق انتظارش علاقه‌ای بین آن دو شکل می‌گیرد. اما مرد جوان دیگری همراه بینگلی است که بسیار مغرور و سخت به نظر می‌رسد. این مرد ذهن الیزابت را مشغول خودش می‌کند اما عشقی که به مرور بین این دو شکل می‌گیرد در مسیری ناهموار و پر از دلخوری و سو‌ءتفاهم می‌افتد. درباره جین آستن: جین آستن در ۱۶ دسامبر ۱۷۷۵ در استیونتون، همپشر، جنوب شرقی انگلستان، به دنیا آمد. او هفتمین فرزند یک کشیش ناحیه بود. پدرش در سال ۱۸۰۵ از دنیا رفت؛ جین و مادرش چندبار نقل مکان کردند، تا سرانجام در سال ۱۸۰۹ در نزدیکی التن در همپشر ماندگار شدند. جین آستن در دوران نوجوانی نوشتن رمان را آغاز کرد. او در شش رمان درباره زندگی در اواخر قرن هفدهم و اوایل قرن هجدهم نوشت. چهار تا از این کتاب‌ها در یک دوره چهار ساله منتشر شدند که نشان دهنده سرعت نویسنده در نگارش بود. عقل و احساس، غرور و تعصب، مانسفیلد پارک و اِما کتاب‌هایی بودند که در زمان حیات او چاپ شد. دو کتاب دیگر او یعنی نورثنگر ابی و ترغیب نیز پس از مرگش منتشر شدند. کتاب هفتم او هیچ‌گاه به پایان نرسید. آستن در دورانی که زنده بود کتاب‌هایش را بدون نام چاپ می‌کرد. جین آستن، بر خلاف قهرمان‌های رمانش، در طول عمر ۴۱ ساله‌اش هرگز ازدواج نکرد. باید خاطرنشان ساخت شناخت این نویسنده انگلیسی از زندگی زنان و مهارتش در بیان گوشه و کنایه‌ها، او را به یکی از مشهورترین رمان‌نویسان عصر خودش تبدیل کرده ‌است.

از شکست خوردن استقبال کنید!
احتمالاً شما هم شنیدید که می‌گویند از شکست های خود درس بگیرید، برای کارهای بعدی خود از تجربیات شکست های قبلی استفاده کنید و جملاتی از این قبیل. بله این جملات کاملاً درست هستند. به این جمله توماس ادیسون با دقت توجه کنید:من شکست نخوردم، فقط 1000 روش پیدا کردم که به هدف مورد نظر من نمی‌رسیدند.دیدگاه تمامی افراد موفق هم بلا استثنا مانند توماس ادیسون است. تا زمانی که به شکست به دید یک اتفاق بد نگاه کنید، مسلماً نمی‌توانید به نتایج خوبی برسید. اصلاً اگر قرار بود راه رسیدن به موفقیت آنقدر راحت باشد که در آن شکستی نخوریم که همه به موفقیت می‌رسیدند و دیگر اسمش موفقیت نبود! در حقیقت موفقیت آسان نیست و اگر رسیدن به اهدافتان را می‌خواهید، به شکست های خود به دید عامل موفقیت نگاه کنید، نه سدی برای آن. مشاورین کسب و کار همیشه بهترین راه ها را برای پیشرفت و موفقیت در کار پیشنهاد می‌دهند. هیچ وقت از مشاور دوری نکنید و فکر نکنید که مشاوره فقط برای افراد شکست خوردست. اتفاقاً افرادی که می‌خواهند به پیروز های بزرگ برسند بیشتر به مشاوره نیاز دارند. چون راه کارهای یک مشاور خبره، یک کسب و کار را بیشتر از همیشه به موفقیت نزدیک خواهد کرد. در مقابل سرعت دهنده ها مواردی هم هستند که سرعت رشد شما را کاهش خواهند داد؛ این بخش سنگریزه نام گرفت چون خیلی از اوقات به خاطر کوچک بودن آن دیده نمی‌شود و از آن غفلت می‌شود. موفقیت من و شما بستگی به شناخت سنگریزه های موفقیت دارد.

آرامگاه بوذر جمهر قائنی

در حاشیه‌ی جنوب این شهر و بر دامنه‌ی رشته‌کوه قهستان، مقبره‌ای قرار دارد که متعلق به یکی از عرفای نامدار و شاعران قرن چهارم و پنجم هجری قمری به نام بوذرجمهر قاینی است. بنای مقبره بوذرجمهر که در قرن ۶ و ۷ هجری قمری، به صورت چلیپایی و با معماری زیبایی ساخته شده است، امروزه از جاهای دیدنی استان خراسان جنوبی به شمار می‌‌رود. این بقعه چهار ایوانی است و گنبدی برفراز ایوان‌ها قرار دارد. طاق ایوان‌ها به صورت کلیل اجرا شده اما جرز اصلی طاق‌ها به صورت نیمه بیضی باز کار شده و بعد با استفاده از پوشش کاذب به شکل کلیل درآمده است. برای تزئین داخلی بنا از گچ استفاده شده ‌‌‌‌‌‌‌‌است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت