چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳

بانک ها از پشتوانه قوی دولت برخوردارند ؛ مردم نگران نباشند

قاسمی -محمدعلی زرنگ دبیر کمیسیون بانک های خراسان جنوبی صبح امروز سه شنبه هجده دی در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح وضعیت کنونی بانک ها و چالش های پیش روی آن پرداخت و گفت : اخیرا اخبار نادرستی در مورد مشکلات بانکی در فضای مجازی منتشر شده که موجب نگرانی مردم شده است.
وی با بیان اینکه بانک ها از پشتوانه قوی دولت برخوردار هستند، افزود: ۱۰ بانک بزرگ کشور سهامدارن بانک قرض الحسنه مهر ایران هستند و مردم نگران دریافت سپرده و منابع خود نباشند.
وی با اشاره به انتقال سیستم های بانکی و مشکلات ناشی از آن افزود: مهاجرت به سیستم های جدید باعث بروز برخی اختلالات موقت در خدمات بانکی می گردد اما این مشکل پایدار نبوده و برطرف شده است. زرنگ همچنین به افزایش تعداد مشتریان بانک ها اشاره کرد و افزود: تعداد مشتریان بانک قرض الحسنه مهر ایران نزدیک به بیست میلیون نفر رسیده است و این بانک جز بانک های سود ده کشور است. دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های خراسان جنوبی با اشاره به افزایش سرمایه بانک قرض الحسنه مهر ایران از ۸.۴ همت به ۱۵ همت به اهمیت شبکه بانکی در تامین منابع مالی اشاره کرد و گفت: ۹۳ درصد تامین پروژه های کشور بر عهده بانک‌ها و الباقی تامین مالی پروژه های کشور از طریق بازارهای موازی مانند بازار سرمایه و جذب سرمایه گذار خارجی است.
زرنگ همچنین بر لزوم حفظ آرامش در جامعه تاکید و خاطرنشان کرد با توجه به نظارت های امنیتی و مدیریتی شاهد ارائه خدمات بهتری به مردم هستیم و در حال حاضر سیستم بانکی بدون اختلال در حال خدمت رسانی به مردم استان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مهدی آبادی – چند روز پیش خبری در خبرگزاری منتشر شد با این موضوع که

بیشتر

چند روز پیش توی پارک صیاد شیرازی بودم که چند تا جوان رو دیدم که

بیشتر

جم – مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: از ۲۶ پروژه خراسان جنوبی

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت