جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳

افتتاح یا کلنگ زنی 4 طرح در فردوس با اعتبار 130 میلیارد تومان

سربازی – در چهارمین روزاز دهه فجرانقلاب 4 طرح گازرسانی، آموزشی و خدماتی در سفر عصر روز دوشنبه استاندار خراسان جنوبی به شهرستان فردوس در مجموع با اعتبار 130 میلیارد تومان افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.به گزارش خبرنگار آوا، 13 پروژه گازرسانی شامل: گازرسانی به 4 روستا، 3 واحد صنعتی و تولیدی، ساختمان امداد و تعمیرات شهرباغستان و سایت 75 هکتاری مسکن ملی در مجموع با اعتبار 38 میلیارد و300 میلیون تومان افتتاح و عملیات اجرایی گازرسانی به 3 روستا و سایت مسکن ملی 141 هکتاری فردوس با پیش بینی اعتبار 30 میلیارد و 600 میلیون تومان با حضور استاندار آغاز شد.در ادامه استاندار با حضور در جمع دانش آموزان آموزشگاه 6 کلاسه شهیدان محمدزاده در آئین افتتاح این دبیرستان که با مشارکت بنیاد برکت احداث گردیده شرکت کرد.برای این طرح آموزشی با زیربنای 602 متر مربع و آسفالت 1700 متر مربع محوطه نیز 14 میلیارد تومان هزینه شده است.
استاندار در ادامه از شهر تاریخی تون و محله سردشت بازدید و پروژه برق رسانی به این اثر تاریخی را افتتاح کرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فردوس در این مراسم گفت: در محدوده 14 هکتاری محله تاریخی سردشت 14 بنای تاریخی وجود دارد که 12 مورد خانه های فاخر دوره قاجار و صفویه است.
شبنم زاده افزود: برای اولین بار با برق رسانی به این منطقه و ایجاد ارزش افزوده، تلاش خواهیم کرد تا مردم نسبت به بهسازی و استحکام بخشی بناهای قدیمی وتبدیل آنها به بوم گردی و در نتیجه رونق صنعت گردشگری ترغیب شوند.وی گفت: برای برق رسانی به این محله با همکاری توزیع برق فردوس هزار و 130 متر شبکه فشار متوسط و ضعیف اجراء و برخورداری 150 بنای تاریخی و تاسیسات گردشگری از نعمت برق پیش بینی شده که 2 میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه داشته است.
همچنین با حضور استانداریک کارگاه تولیدی پوشاک به نمایندگی از 112 طرح اشتغال زایی کمیته امداد در مجموع با اعتبار14 میلیارد و 550 میلیون تومان به بهره برداری رسید.
استاندارهمچنین در سخنانی در جمع مردم شهرستان فردوس درمراسم جشن سالروز میلاد امام سجاد(ع) با بیان اینکه دهه فجرفرصت خوبی برای تبیین عملکرد نظام هست افزود: بر این اساس به صورت روزانه به تمام شهرستانهای استان سفرمی کنیم و بازدید از بخش ها و روستا نیز در برنامه های آینده قرار دارد.هاشمی تاکید کرد: مشکلات زیرساخت وتامین آب مسکن ملی ومجتمع دام سنگین فردوس را به صورت ویژه پیگیری خواهم کرد و در آینده با حضور مدیران کل استان میز خدمت در شهرستان فردوس در راستای گره گشایی از مشکلات مردم خواهیم داشت.همچنین در پنجمین روز از دهه فجرطرح آسفالت معابر به متراژ 44 هزار متر مربع و 4 هزار متر مربع پیاده رو سازی و مناسب سازی معابر شهر فردوس در مجموع با اعتبار19 میلیارد و 900 میلیون تومان توسط شهرداری فردوس با حضورمدیر کل دفتر امور شهری استانداری و مسئولان محلی به بهره برداری رسید.
در شهر اسلامیه نیز35 هزار متر مربع آسفالت معابربا اعتبار5 میلیارد و 700 میلیون تومان توسط شهرداری اسلامیه افتتاح و عملیات اجرایی پارک بهارستان این شهردر زمینی به مساحت 3 هزار و 500 مترمربع و پیش بینی اعتبار 6 میلیارد و 500 میلیون تومان و همچنین 34 واحد تجاری توسط شهرداری اسلامیه با زیربنای 1800 متر مربع و پیش بینی 19 میلیارد تومان اعتبار آغاز شد.
پیشاوری شهردار اسلامیه قول مساعد داد فاز اول این پروژه به تعداد 14 واحد تجاری در هفته دولت سال آینده به بهره برداری برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یعقوبی – با تدبیر استاندار نمود پررنگ جهانی شدن اصفهک در نمایشگاه گردشگری رقم خورد

بیشتر

حسینی – محدودیت‌های ترافیکی روز برات در بیرجند اعلام شد. رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی

بیشتر

نصر آبادی – فرمانده انتظامی بیرجند از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در این شهرستان

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت