جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳

استان رتبه دوم کاهش نرخ بیکاری کشور

محمدی – معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: در پاییز سال جاری نرخ بیکاری استان به ۴.۷ درصد رسید که بعد از تهران رتبه دوم کاهش نرخ بیکاری کشور را دارد.
مهدی جعفری خاطرنشان کرد: میزان اشتغال محقق شده در خراسان جنوبی، بیش از تعهد و به میزان ۱۲۰ درصد از ابتدای سال جاری است.
وی اظهار کرد: باستناد گزارش سامانه ملی رصد اشتغال، خراسان جنوبی به لحاظ تحقق اشتغال تعهد شده در مقایسه با دیگر استان‌ها در جایگاه دوم قرار دارد.معاون استاندار با اشاره به احیا و فعال سازی ۱۵۷ واحد تولیدی راکد در سال جاری و نقش تأثیرگذار آن در ایجاد اشتغال استان، گفت: در سال جاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان برای رفع موانع تولید در راستای اشتغالزایی و رونق تولید به صورت مستمر برگزار شده‌ است.
جعفری اظهار کرد: همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌ها و بانک‌ها با محوریت حوزه اقتصادی استان نقش مؤثری در ایجاد اشتغال داشته‌ است.
وی با بیان اینکه در سال جاری تمام همت خود را بکار گرفته‌ایم تا از تعطیلی حتی یک واحد تولیدی در استان در راستای تثبیت اشتغال جلوگیری کنیم، بیان کرد: استاندار خراسان جنوبی تأکید دارند از این پس بانک‌های استان بدون اطلاع استانداری برای هیچ واحد تولیدی پرونده قضایی تشکیل ندهند که این موضوع نشان از دغدغه ایشان در زمینه رونق تولید و تثبیت اشتغال دارد.
به گفته وی؛ پیگیری‌های جدی استاندار باعث شده استان از رتبه چهارم ایجاد اشتغال کشور به رتبه دوم ارتقاء یابد.وی با اشاره به صحت سنجی اشتغال استان به صورت پیامکی، تلفنی و بررسی مراکز مشاوره در ۹ ماهه امسال، گفت: در سال جاری صحت سنجی اشتغال استان ۹۳.۹ درصد بوده که شهرستان طبس بالاترین صحت سنجی اشتغال را در استان داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یعقوبی – با تدبیر استاندار نمود پررنگ جهانی شدن اصفهک در نمایشگاه گردشگری رقم خورد

بیشتر

حسینی – محدودیت‌های ترافیکی روز برات در بیرجند اعلام شد. رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی

بیشتر

نصر آبادی – فرمانده انتظامی بیرجند از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در این شهرستان

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت