دکتر علی اکبر بهرمان
دکتر علی اکبر بهرمان در سال 1311 در شهر بیرجند متولد شد، تحصیلات ابتدایى و متوسطه را در بیرجند و دوره دکترى دندانپزشکى را درسال 1340 با اخذ رتبه اول در دانشگاه تهران گذرانید. وى پس از اخذ درجه دکترى عازم آمریکا شد و به ترتیب در سال هاى 66 ، 64 و 67 به اخذ تخصص در دندانپزشکى اطفال و ارتودنسى (ردیف کردن دندانها) و MS از دانشگاههاى معتبر آمریکا نائل گردید. وى پس از اخذ درجات مذکور به کشور بازگشت و تاکنون منشاء خدمات آموزشى، پژوهشى، اجتماعى و مدیریتى در ابعاد وسیعى بوده است. دکتر بهرمان رامىتوان پدر ارتودنسى ایران نامید زیرا ایشان نه تنها اولین متخصص ارتودنسى مىباشد بلکه موجبات گشایش دوره هاى تخصصى ارتودنسى را در دانشگاه شهید بهشتى و سایر دانشگاه هاى ایران فراهم کرده است. بهرمان چندین مقاله به زبان فارسى و انگلیسى در مجلات داخلى و خارجى به چاپ رسانده که موجب افتخار هر ایرانى است. از نظر مدیریتى چندین سال به سمت رئیس دانشکده دندانپزشکى، معاونت دانشکده و مدیریت گروه تخصصى ارتودنسى در دانشگاه شهید بهشتى خدمت نموده و در مدت مدیریت خود در توسعه دانشکده مجدّانه کوشیده است. ضمناً در بیش از 13 کمیته، شورا، و جوامع صنفى عضویت و یا ریاست دارد.شرح حال و خدمات دندان پزشکی دکتر بهرمان در ایران: فارغ التحصیل دانشگاه تهران خرداد ماه 1340 با احراز رتبه اول و اخذ مدال درجه اول علمی و بورس تحصیلی برای دوره های تخصصی از وزارت فرهنگ. چهار سال و نیم تحصیلات تخصصی و فوق تخصصی در ارتودنسی و دندان پزشکی عمومی و کودکان و اخذ درجه علمی MSc از دانشگاه روچستر نیویورک در مرکز دندان پزشکی ایستمن. دکتر بهرمان اولین دندان پزشکی در ایران است که موفق به گذرا ندن دوره کامل ارتودنسی همرا ه با اخذ درجه MSc شده است. خدمات دانشگاهی دکتر بهرمان از شهریور 1346 با استاد یاری در دانشگاه ملی سابق (دانشگاه شهید بهشتی) آغاز شده است.
۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی
بیست و ششمین روز از مرداد ماه یادآور بازگشت سرافرازانه آزادگان به میهن در سال ۱۳۶۹ و فرصتی برای مرور رشادتهای این غیور مردان است. روز ۲۶ مرداد سال ۱۳۶۹، میهن اسلامی شاهد حضور اولین گروه آزادگان سرافرازی بود که پس از سالها اسارت در زندانها و اسارتگاههای رژیم بعث عراق، قدم به خاک پاک میهن اسلامی خود گذاشتند.۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی ستاد رسیدگی به امور آزادگان که در ۲۲ مرداد ۶۹ تشکیل شده بود، تبادل حدود ۵۰ هزار آزاده را با همین تعداد اسیر عراقی و با هماهنگی دستگاههای دیگر برعهده گرفت.آزادگان، صبورتر از سنگ صبور و راضیترین کسان به قضای الهی بودند. آنان سینههایی فراختر از اقیانوس داشتند که از همه جا و همه کس بریده و به خدا پیوسته بودند. آزاده نامیده شدند، چون از قید نفس و نفسانیات رهایی یافته بودند.روز ۲۶ مرداد ۱۳۶۹، میهن اسلامی شاهد حضور کبوتران سبکبالی بود که پس از سالها زندان در اسارتگاه، قدم به خاک پاک میهن اسلامی خود میگذاشتند. قاصدک آزادی در چنین روزی پیام آورِ رهایی شده و این کبوتران ِاز بند رسته به آغوش گرم ملت خود بازگشتند. میهن اسلامی، چراغانی بود و شعف و سروری وصف ناپذیر از حضور این رسولان انقلاب و جنگ، سراسر ایران را فراگرفته بود. آزادگان، گنجینه هاى ارزشمندى هستند که در درون آن، فرهنگ انسان ساز دوران اسارت نهفته است. ثبت وقایع اسارت، پلى است براى انتقال فرهنگ اسارت از درون اردوگاهها به شهرهاى میهن اسلامى مان، ایران.
صعود تاریخی تیم والیبال بانوان ایرانی پس از 56 سال
با درخشش کاپیتان مهسا کدخدا بانوی والیبالیست خراسان جنوبی، تیم والیبال بانوان ایرانی پس از 56 سال صعود کرد .به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ، تیم ملی والیبال بانوان ایران با حضور کاپیتان مهسا کدخدا در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی خوش درخشید و در دیدار نیمهنهایی موفق به شکست حریف خود شد تا طلسم 56 ساله این تیم برای کسب مدال در مسابقات رسمی با صعود به دیدار نهایی این بازیها شکسته شود. آخرین مدال تیم ملی والیبال زنان ایران در مسابقات رسمی در بازیهای آسیایی سال 1966 به رنگ برنز به دست آمد تا طلسم 56 ساله این تیم برای کسب مدال با صعود به دیدار نهایی بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی شکسته شود و شاگردان کمپدلی به نخستین مقام این تیم بعد از انقلاب دست یافتند.از سوی دیگر با صعود تیم ملی والیبال زنان ایران در دیدار نهایی بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی مدال نقره این تیم قطعی شد