یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳

بسته موفقیت

درک حس خوشبختی چگونه است

حس خوشبختی چگونه به شما دست می دهد چه عواملی موجب می شوند فکر کنید فرد خوشبختی هستید و این احساس با چه عواملی ایجاد می شود. افراد خوشبخت تلاش می کنند با انجام کارهایی باعث شادی دیگران شوند. تقسیم شادی به خودی خود مسرت بخش است و به حفظ مثبت اندیشی کمک می کند. تحقیقات نشان می دهد مهربانی به دیگران باعث افزایش حس خوشبختی در خود فرد می شود. تمرکز بر روی مسائل مهم و وسواس نداشتن در مورد مشکلات ناچیز و پیش پا افتاده مختص افراد خوشبخت است.افراد شاد هیچگاه این واقعیت را کتمان نمی کنند که فراز و نشیب های زندگی عواملی هستند برای انعطاف پذیری و پیشرفت در آینده. فرقی نمی کند موفقیت منحصر به آنان باشد یا دیگران، افراد خوشبخت در هر صورت از این اتفاقات به وجد می آیند. جشن گرفتن موفقیت های دیگران شما را به آنان نزدیک تر می کند. با این کار زمانی که اتفاق خوبی برای شما می افتد، آنان نیز خوشحال شده و شما را در لحظات خوشتان همراهی می کنند. فرد خوشبخت می داند که افراد، تجارب خوش را برای او رقم می زنند. صمیمیت چه در بعد عاطفی و چه در بعد فیزیکی در شادمانی و حس خوشبختی موثر است. کاهش استرس یکی از مهمترین عوامل خوشبختی است. بنابراین اگر معتقدید فرد خوشبختی هستید، به احتمال زیاد با راهکارهای حفظ آرامش خود آشنایی دارید. مطالعات نشان می دهد انجام مدیتیشن، ورزش کردن و صحبت با دوستان از فشارهای روحی می کاهند.از نظر افراد خوشبخت، پول همه چیز نیست. تحقیقات به تازگی نشان داده اند، اشخاصی که مادیات را به معنویت و رضایت درونی ترجیح می دهند، کمتر نسبت به زندگی حس مثبت نشان می دهند.افراد شاد بیش از آن که بر روی خرید جدیدترین اجناس بازار تاکید داشته باشند، به دنبال عوامل دیگری هستند. افراد خوشبخت می توانند حس خوشبختی را به خود القا کنند. آنان اتفاقات بد را به لحظات خوش بدل می کنند. شاید بتوان گفت واقع بینی باعث تقویت حس مثبت اندیشی در این افراد می شود.فرد خوشبخت هنگام اتفاقات ناخوشایند تنها به اتفاقات خوش می اندیشد.

اولویت بندی را یاد بگیرید
این مهم ترین عنصر مدیریت صحیح زمان و بهینه سازی قانون ۲۰/۸۰ در زندگی روزانه است. برای انجام این کار باید در افکارتان تغییری باطنی ایجاد کنید. به جای اجرای وظایف روتین روزانه سعی کنید کارهایی که بازدهی کمتری دارند را کمتر کنید یا حذف کنید. همه ما می دانیم خیلی از کارهایی که انجام میدهیم زمان بر هستند و هیچ ارزشی به زندگی روزانه ما نمی دهند. کارهایی چون رفت و آمد، غذا پختن، نظافت، اتو کشیدن، خرید کردن از سوپرمارکت. درست است که انجام این کارها ضروری است اما تاثیری در اهداف و کیفیت زندگی ما ندارند. با این وجود بیشتر زمان ما صرف این کارها در زندگی می شود. اهداف مشخصی که همیشه در ذهن تان هستند باعث می شود به آن ها متمرکز شده و آن ها را اولویت بندی کنید. برای رسیدن به اهدافتان مرتبا مسیری را تعیین کنید و روی آن برنامه ریزی کنید. وقتی احساس کردید مقصد و هدف ندارید دوباره حساب کنید. سعی کنید در انجام کارهایی که در رسیدن شما به اهدافتان هیچ نقشی ندارند زمان کمتری صرف کنید.برای تمام فعالیت های تان بین تلاش و پاداش تعادل ایجاد کنید. برای این کار ابتدا پاداش هایی که از انجام کارها حاصل می شود را ارزیابی کنید و سپس مقدار تلاش را تعیین کنید. به عنوان مثال صبح هر روز تمیز کردن رختخواب. پاداش این کار بسیار کوچک است پس باید تلاش برای این کار هم به حداقل برسد. البته می دانم که بعضی از شما دوست دارید تمام کارها را به بهترین نحو انجام دهید. این کار تحسین برانگیز است اما کاربردی و موثر نیست.

مسجد جامع قاین

مسجد جامع قاین، یکی از زیباترین، مرتفع‌ترین و محبوب‌ترین بناهای تاریخی و جاهای دیدنی قاین است که در کنار معماری زیبا و تزئینات خیره‌کننده‌ای که توسط هنرمندان ایرانی ایجاد شده است، به دلیل داشتن دو محراب با دو قبله‌، در بین گردشگران داخلی و خارجی، شهرت قابل توجهی یافته است. البته در مورد قدمت مسجد و زمان دقیق احداث مسجد جامع قاین، اختلاف نظرهایی در بین محققان و باستان‌شناسان وجود دارد. اعتقاد برخی بر این است که این مسجد در ابتدا آتشکده‌ بوده است متعلق به دوران حکومت ساسانیان که بعدها روی آن، ساختمان مسجد بنا شده است. در این مورد می‌توان به نظرات ابن حوقل، اصطخری و ناصرخسرو اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت