شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳

بسته موفقیت

نکات مهم در رهن و اجاره منزل

بعد از قیمت شاید اولین و مهم‌ترین نکته برای انتخاب ساختمان، نبودن صاحب‌خانه در آن است. در خانه‌ای که صاحب‌خانه نباشد قطعا آزادی عمل مستاجر هم بیشتر است. سعی کنید خانه‌ای را انتخاب کنید که خالی باشد تا برای اثاث کشی مشکلی نداشته باشید. بهتر است محدوده خانه را نزدیک به محل کارتان انتخاب کنید. به تعداد واحد‌های آپارتمان هم دقت کنید. در ساختمان‌های پرواحد به دلیل وجود مدیریت ساختمان نیازی نیست که تمام مسائل مربوط به ساختمان را خودتان پیگیری کنید و بسیاری از کار‌ها را می‌توان به مدیر ساختمان واگذار کنید، در نقطه مقابل، ساختمان‌های کم واحد دارای سکوت و آرامش بیشتری هستند. در بازدید از هر خانه و آپارتمانی به نمای بیرونیِ ساختمان و نظافت، حیاط، باغچه و راه‌پله و وضعیت آسانسور رفتار همسایگان توجه کنید. ترجیحا خانه‌های خیلی قدیمی را انتخاب نکنید؛ چون ممکن است با خرابی وسایل و ترکیدگی لوله‌ها مواجه شوید. خانه‌های ۳ تا ۱۰ سال می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد. می‌توانید از همسایه‌ها درباره اخلاق صاحب‌خانه سوال کنید.
واحد‌هایی که اتاقک آسانسورشان داخل واحد مسکونی طراحی شده را هرگز انتخاب نکنید؛ چون صدای بالا و پایین رفتن آسانسور بسیار ناراحت کننده و مخل آسایش است. سعی کنید خانه‌های نورگیر با سالن‌های مربع‌شکل را انتخاب کنید. آشپزخانه منزل را خوب بررسی کنید. تعداد کابینت و نحوه قرار گرفتن گاز، یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشویی را خوب در ذهن خودتان ترسیم کنید و از جا شدن آن‌ها اطمینان حاصل کنید.معایب احتمالی منزل را قبل از عقدقرارداد، شناسایی کرده و در پایین قرارداد اجاره قید کنید تا پس از تخلیه منزل، موجر مدعی مسئولیت شما درباره آن نشود. توجه داشته باشید اگر تاسیسات منزل را با وسواس بررسی نکنید، رفع کلیه عیوبی که بعد به چشمتان برسد به عهده شما خواهدبود.. هنگام عقد قرارداد حتما اصل سند و شناسنامه مالک راشخصا رویت کنید تا مالکیت وی اثبات شده باشد. اگر وسیله‌نقلیه دارید، حتما خانه‌ای با پارکینگ را انتخاب کنید.

ترفند طلایی برای مقابله با آثار پیری

کاهش توان بدنی و ذهنی، احساس عدم جذابیت، افزایش احتمال ابتلا به بیماری و از همه مهم‌تر دانستن این موضوع که زندگی به زودی پایان می‌پذیرد، از مهم‌ترین نگرانی‌هایی هستند که افراد با آن مواجهند. برای مقابله با این نگرانی‌ها، باید نکات زیر را در نظر گرفت:ما به همان شیوه‌ای که پدران و نیاکان ما پیر شدند، پیر نمی‌شویم. ما بیشتر از آنها کار می‌کنیم و بیش از آنها عمر می‌کنیم و الزاما در 65 سالگی بازنشسته نمی‌شویم. الگوهای زیادی که نشان دهند با پیری کنار آمده‌اند، نداریم و لذا بالا رفتن سن برای ما موضوعی ناشناخته است و باعث نگرانی ما می‌شود.اگر چه در بیشتر فرهنگ‌ها، کهنسالان جایگاه ویژه‌ای داشته و از آنها به دلایل تجربه‌هایشان تقدیر می‌شود، اما همیشه جوانان در بیشتر زمینه‌ها و به ویژه موضوع اشتغال در اولویت بوده‌اند و این موضوع یکی از دلایل بحران‌های کنهسالی است. در بسیاری از فرهنگ‌ها روی این موضوع که کهنسالان به دلیل بالا رفتن سن و کاهش توانایی، چه کارهایی نمی‌توانند بکنند، تمرکز ویژه می‌شود و این باعث افزایش نگرانی این افراد می‌شود. برخی افراد از اینکه روبروی آینه قرار گیرند، می‌هراسند، مبادا چهره در حال پیر شدن خود را ببیند. آنها می‌خواهند دائما در سن 25 سالگی باقی بمانند و این امر ناشدنی است. اگر ستاره یک رشته ورزشی نیستیم، احتمالا هر روز که می‌گذرد، فرصت‌هایمان برای ستاره شدن نیز کاهش می‌یابد. این موضوع خیلی‌ها را برای فرصت‌هایی که از دست داده‌اند، ناراحت و پشیمان می‌کند و این احساس که پیری به معنای دست کشیدن از رویاهاست، آنها را می‌آزارد.

اقامتگاه بوم‌گردی ستاره کویر حلوان

پس از کویر‌گردی پرهیجان در کویر حلوان که خستگی خاص خودش را دارید، خوابیدن در رخت‌خوابی گرم و نرم واقعا می‌چسبد! بهترین جا برای داشتن چنین تجربه‌ی لذت‌بخشی نزدیک کویر حلوان، اقامتگاه بوم گردی ستاره کویر حلوان است که با حوض آبی و چراغانی زیبایش، زیبایی‌اش دست کمی از کویر ندارد. سوای موقعیت مناسب اقامتگاه، معماری چشم‌نواز این اقامتگاه و امکانات مناسبش هم از دلایل دیگری است که گردشگران این مکان را انتخاب می‌کنند. مجموعه‌ی اقامتگاه بوم گردی ستاره کویر حلوان 6 اتاق دارد که این اتاق‌ها دور تا دور حیاط بزرگ با‌صفایی قرار گرفته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشوق‌های قانون جوانی جمعیت موجب شده که خراسان جنوبی در سال گذشته حائز رتبه دوم

بیشتر

مهدی آبادی – ترافیک شهر بیرجند موضوع عجیب و غریب است که هر زمان به

بیشتر

با درود به روزنامه فریاد رسان مردم به مسئولین گرچه گوش بعضی از مسئولین فاقد

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت