یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳

بسته سلامت

روغن نارگیل ضد التهاب

روغن نارگیل یک ماده نرم کننده است، از این رو، برای حفظ رطوبت در لب ها و پیشگیری از خشک شدن آنها گزینه خوبی محسوب می شود.همچنین، روغن نارگیل از خواص ضد التهاب برخوردار است. روغن نارگیل می تواند به تسکین درد و ناراحتی که گاهی اوقات به واسطه لب های ترک خورده شکل می گیرد، کمک کند. خواص ضد باکتری روغن نارگیل نیز به پیشگیری از بروز عفونت در نتیجه زخم های روی لب ها کمک می کند.

درمان کوفتگی بدن در خانه

افراد می توانند برای کاهش و تسکین گرفتگی های عضلانی امتحان کنند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: کشش آرام عضله ای که دچار گرفتگی می شود. ماساژ بافت عمیق گرم کردن و سرد کردن بدن به ترتیب پیش و پس از فعالیت بدنی. مصرف آب به میزان کافی برای هیدراته نگه داشتن بدن اگر فردی به طور مداوم گرفتگی عضلات پا را پس از ورزش یا عادی تجربه می کند باید به پزشک مراجعه کند.

مراقب مصرف سدیم خود باشید

نشانه مشخص مصرف بیش از حد سدیم نفخ است و این ممکن است به تورم صورت منجر شود.سدیم موجب می شود بدن آب اضافه را در خود نگه دارد که به احتباس مایع منجر می شود. مصرف سدیم زیاد می تواند احتباس مایع را افزایش دهد، به ویژه در افرادی که نسبت به آثار نمک حساسیت بیشتری دارند.غذاهای فرآوری شده حاوی سدیم فراوان هستند، کاهش مصرف مواردی مانند گوشت برای کاهش مصرف سدیم باشد.

نعناع گزینه مناسب برای کم خونی

نعناع به واسطه خواص دارویی خود نیز شناخته شده است. این گیاه به تسریع گوارش کمک می کند و احساس سنگینی پس از خوردن وعده های غذایی سنگین را کاهش می دهد. همچنین، نعناع گزینه خوبی برای افراد مبتلا به کم خونی است.نعناع مبنع خوبی برای آهن است. مصرف آن حداقل یک ساعت پس از وعده غذایی ایده خوبی است. شما می توانید دمنوش نعناع را حداقل دو بار در روز مصرف کنید

لازمه رساندن ید کافی به بدن

اگر به اندازه کافی ید به بدنتان نرسانید، وضعیت سوخت‌وساز بدنتان به‌هم می‌ریزد کمبود آهن، مشکل شایعی است و کسانی که از این کمبود رنج می‌برند، چربی‌های بیشتری در اطراف کمرشان انباشته می‌شود و بیشتر گرفتار چاقی و عوارض ناشی از آن می‌شوند. به همین دلیل، متخصصان توصیه می‌کنند، خانم‌ها به‌طور مرتب میزان این ماده را در بدنشان بررسی کنند و در صورت کمبود آن، حتما از مکمل‌های دارویی کمک بگیرند.

علایم بلند مدت کووید ۱۹

سینه درد پایدار توسط بسیاری از افرادی که با علائم بلند مدت کووید-19 مواجه شده اند، گزارش شده است. یک دلیل این شرایط کوستوکندریت، التهاب غضروفی که دنده ها را به استخوان سینه متصل می کند، است. این درد می تواند با سرفه بلند مدت تشدید شود. بنابر مطالعه ای که در آمریکا انجام شد، 43 درصد افراد بهبود یافته از کووید-19 اظهار داشتند که سرفه آنها 14 تا 21 روز پس از تشخیص برطرف نشده بود.کووید-19 موجب التهاب و آسیب ریوی می شود که می تواند تنفس را برای فرد دشوار کند. این شرایط می تواند برای هفته ها یا ماه ها باقی بماند. به نظر می رسد کووید-19 موجب التهاب در سراسر بدن از جمله ریه ها، مغز و قلب می شود. التهاب در مغز می تواند موجب مسائل روانی و عصبی مختلفی شود

ضرورت توجه بیش از پیش به سلامت زنان در دوران کرونا

تداوم این وضع می‌تواند بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی زنان نیز تاثر گذاشته و آسیبهای جدی به خانواده و جامعه وارد کند.علاوه بر بیماری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ در زنان “نگرانیهای مرتبط با سلامت مادر و نوزاد در دوره بارداری و پس از زایمان در این شرایط بحرانی، افزایش وظایف و مسولیتهای زنان در داخل خانواده، وظایف سنگین زنان برای اقدامات پیشگیرانه و مراقبت از بیماران در خانواده، وظایف زنان برای اداره امور فرزندان در شرایط تعطیلی مدارس، مشکلات ناشی از مرگ و بیماری همسران، مشکلات زنان سرپرست خانوار، زنان بدسرپرست و بدرفتاریها و آسیبهای آنان درون خانواده، فشارهای اقتصادی ناشی از تعطیلی و قرنطینه‌ها” عوامل ایجاد آسیبهای جدی به سلامت زنان هستند.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: در این شرایط کارکنان نظام سلامت از بهورز، مراقب، ماما، پرستار و نیروهای خدماتی تا کادر تخصصی بیمارستانهای کشور نیز که اکثریت آنان را زنان تشکیل می‌دهند با مخاطرات جدی سلامت جسم و روان مواجهند. وی گفت: زنان برای گذار از این دوره سخت زندگی نیازمند آگاهی، هوشیاری و حمایت همه‌جانبه در درون خانواده و محیط بزرگ جامعه هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت