یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳

بسته سلامت

دانش آموزان ناقلان کرونا

لاری، معاون دانشجویی وزارت بهداشت گفت: هزینه‌های بیماران کرونایی بسیار سرسام آور بوده و امکانات و تجهیزات حفاظتی ازجمله اسکن و دستگاه اکسیژن ساز بار مالی بالایی به بیمارستان ها تحمیل کرده است.در حوزه کودکان نیم درصد فوتی‌های ۶ تا ۱۸ سال بودند و فوتی در دانش‌آموزان به ندرت اتفاق افتاده اما آنچه که مهم است این بوده که دانش آموزان ناقلین خوبی هستند.

مصرف خودسرانه مکمل ها، ممنوع!

برخی مکمل ها مانند زینک، روی و ویتامین هر چند در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند اما به عللی مانند شرایط خاص سلامتی هر فرد و احتمالاتی هم چون تداخلات دارویی در بدن هر فرد، لازم است تا با توصیه ی پزشک، متخصص تغذیه یا تحت نظر پایگاه های بهداشت مصرف شوند و باید از مصرف خودسرانه آن ها اجتناب کرد،در این میان نوزادان زیر 2 سال، مادران شیرده، سالمندان بیشتر در معرض خطر هستند

خواص شگفت انگیز برنج قهوه ای

مزایای برنج قهوه ای شامل بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی، سیستم گوارش، مغز و سیستم عصبی است. آن با آنتی اکسیدان های قدرتمند که از طیف وسیعی از بیماری ها مانند فشار خون بالا، سطح ناسالم کلسترول بد، استرس، افسردگی و اختلالات پوستی تسکین می یابد، بارگیری می شود. وجود مواد مغذی در برنج قهوه ای ثابت شده در شرایط مختلف پزشکی مانند سرطان، چاقی، دیابت، اختلالات نوروژنیک و بی خوابی موثراست.

غذاهای چرب را دوباره گرم نکنید!

روغن‌های دانه‌های گیاهی سرشار از چربی‌های امگا ۳ و دیگر چربی‌های غیراشباع هستند که فواید زیادی دارند، اما به دما حساسیت نشان می‌دهند. حرارت دادن غذایی که حاوی این روغن‌هاست،عاملی برای ناپایدار شدن آن‌ها می‌شود و برای بدن مضر است.غذا‌های چرب را نباید دوبار گرم کنید، زیرا عوامل باکتریایی در آن افزایش پیدا می‌کند، اما اگر مجبور هستید آن‌ها را گرم کنید، باید دما را به کم‌ترین حالت ممکن برسانید.

ظروف مسی مضر برای سلامت!

متخصصین تغذیه با اشاره به این موضوع که پس از استفاده از ظروف مسی، شاهد پدیدار شدن لکه سیاهی روی آن ها می شویم، می گویند که این لکه ها خود دلیلی برای اثبات مضر بودن این ظروف هستند. پیدایش این لکه ها، شاهدی بر ویژگی اکسیداسیون بالا ظروف مسی است که می توانند با غذاها واکنش داده و سلامتی انسان را تهدید کند. اغلب این ظروف به صورت سنتی تولید می شوند و استاندارهای پوشش داخلی آن ها رعایت نمی شود

عاملی که در بروز موارد شدید کووید-۱۹نقش دارد

بررسی نتایج سه مطالعه نشان می‌دهد؛ آپنه انسدادی خواب می‌تواند یک عامل خطرساز بالقوه برای ابتلا به موارد شدید کووید-۱۹ باشد؛ از این رو پزشکان در بررسی بیماران مشکوک و یا تایید شده مبتلا به کرونا، آپنه انسدادی خواب را به دقت مد نظر قرار دهند. بیماری کرونا (کووید-۱۹) یک بیماری تنفسی است که بر اثر سندرم حاد تنفسی ویروس SARS-CoV-۲ ایجاد می‌شود. زیرمجموعه ای از بیماران کووید-۱۹ که با نوع وخیم این بیماری در بیمارستان بستری می شوند با نارسایی تنفسی یا مرگ روبرو می شوند.
موارد وخیم کووید-۱۹ در درجه اول با ناراحتی تنفسی مشخص می شود. سن بالا، چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و عملکرد ضعیف ریه از عوامل شایع خطرساز موارد شدید این بیماری محسوب می شود.

خبر خوش؛ واکسن کرونای یک شرکت برای بیماران سالمند جواب داد
یک شرکت آمریکایی تولید دارو اعلام کرد واکسنی که تولید کرده روی بیماران به خصوص سالمندان جواب داده است. شرکت داروسازی مدرنا اعلام کرده واکسنی که برای کرونا توسعه داده، شروع به تولید آنتی بادی در بدن بیماران سالمند کرده و این آنتی‌بادی اثراتی نظیر آنچه در بدن جوانان دیده شده، روی بدن سالمندان نیز نشان داده است. این تحقیقات اکی از پیشرفت مناسبی در موضوع ایمنی بخشیدن به سالمندان در برابر کرونا محسوب می‌شود چرا که عمده قربانیان کووید۱۹ در آمریکا و جهان را سالمندان تشکیل می‌دهند. مدرنا می‌گوید در فاز یک آزمایش واکسن کرونا، دوزهای ۲۵ و ۱۰۰ گرمی واکسن را به ۴۰ داوطلب ۵۶ تا ۷۱ ساله تزریق کرده و نشانه‌های مثبتی از تولید آنتی بادی دریافت کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت