یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

لطفا عادی زندگی نکنید!

زندگی عادی امروزی، یعنی محرومیت از خواب کافی، بدغذایی و تغذیه ناسالم، اضطراب بیش از حد و بی‌تحرکی. بهتر است نگاهی اجمالی به این نوع زندگی عادی و عواقب آن بیندازیم. این روزها نوعی زندگی عادی و نرمال محسوب شده است که با عادی بودن فرسنگ ها فاصله دارد. بنابر گفته محققان، در دنیای مدرن و پرمشغله امروز، افراد بسیاری دچار کم خوابی هستند. در حقیقت شبانه روز را با کمبود خواب بدون اینکه فرصت جبران آن را بیابند می گذرانند.در نتیجه پس از مدتی گرفتار مشکلات نامطلوب و بی انتهای روحی و جسمی مانند ناراحتی های قلبی، استرس های شدید و عملکرد شناختی کمتر می شوند.در دنیای مدرن امروز، اکثر مردم به دلایل متفاوت مانند کم وقتی و پرمشغله بودن یا صرفا خوشمزه بودن خوراکی های ناسالمی چون فست فودها از غذای مطلوب و کافی پر فیبر و ویتامین دار بهره نمی برند.آنها بیشتر از خوراکی های خوش طعم و پرچرب _ از دسرهای خامه ای گرفته تا خوراکی های سرخ کرده – استقبال می کنند.همچنین برخی دیگر بعضی از وعده غذایی روز را از دست می دهند. این افراد در طولانی مدت دچار بیماری های مختلف شده و از کیفیت زندگی شان کاسته می شود.اضطراب مردم به شدت بالا رفته است. هر کس برای رسیدن به هدفش بسیار عجله دارد، گویی نگران است که از دیگری عقب بماند.این نوع رفتار موجب شده که استرس و فشار آن روی زندگی به شدت حس شود و فرد مضطرب شود و اضطراب فراوان، عواقب بدی چون چاقی، بی خوابی، و حتی از دست دادن سلول های مغزی درپی دارد. مردم از تحرک کافی برخوردار نبوده و ورزش را جزء اصلی برنامه های کاری و زندگی خود نمی دانند و این مورد مهم را به دست فراموشی سپرده اند.این افراد پس از مدتی به ویژه از زمان میانسالی به بعد دچار مشکلات بسیاری می شوند. مشکلات جسمی و روانی از جمله، کم شدن قدرت شناختی و افسردگی کمترین عوارض بی تحرکی است. همچنین فرآیند پیری در آنها زودتر رخ می دهد. موارد فوق تنها چند مورد از بیشمار رفتارهای غلطی است که عادی شده اند و بنابراین باید گفت: “لطفا عادی زندگی نکنید!”

راهکارهای ساده برای مدیریت ذهن
قدردانی یعنی برشمردن و تحسین کردن چیزهایی که دارید. هر روز وقت مشخصی را در نظر بگیرید و موهبت های زندگی تان را یک به یک برشمرید تا تعادل به زندگی تان بازگردد. شما نمی توانید در آن واحد هم قدردان باشید و هم عصبانی! هر روز پنج دقیقه را به قدردانی از حداقل پنج مورد از داشته های تان اختصاص دهید؛ داشته هایی نظیر دوستان خوب، پاداشی که دریافت کرده اید، کمربند ایمنی که از شما مراقبت می کند، نفس کشیدن، رنگ های زنده و شادابی که در پارک می بینید و حتی زیبایی نهفته در روزهای بارانی. خاطره نویسی و روزمره نویسی، چه به شکل دیجیتال، چه روی کاغذ، روشی عالی برای آزاد کردن افکار در هم ریخته ذهنی تان است. با نوشتن افکار، نگرانی ها، امیدواری ها و تجارب تان از شر مکالمات درونی خسته کننده تان راحت می شوید.اگرچه هنگام نوشتن باز هم به این موضوعات فکر می کنید اما با نوشتن باعث می شوید که مسائل را از فاصله ای دورتر مورد بررسی قرار داده و دیگر از لحاظ احساسی جذب شان نکنید. سعی کنید هر روز دقایقی را به نوشتن اختصاص دهید. هر چه بیشتر این کار را انجام دهید، سریع تر به آرامش می رسید. همانطور که در علم روانشناسی گفته می شود، رها کردن و بیان کردن نوعی درمان است زیرا فرد را از بار ناشی از موضوعات ناراحت کننده نجات می دهد. لحظاتی در روز را به ذهن تان استراحت مطلق بدهید. یعنی بار مسئولیت پردازش و به کارگیری اطلاعات را از روی دوش مغزتان بردارید. نه تلویزیون ببینید، نه کتاب بخوانید، نه حرف بزنید و نه فکر کنید.

فلاح: جام تختی را بی‌اعتبار کرده‌اند!

دارنده مدال طلای پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی سال ۱۹۹۳ تورنتو کانادا با اشاره به غیبت ستارگان کشتی کشور در جام تختی گفت: شکل انتخابی‌های تیم‌ ملی و دور کردن بزرگان کشتی در مسابقات داخلی موجب بی‌اعتبار شدن تورنمنت بین‌المللی جام تختی شده است. فلاح اظهار کرد: اگر در جام تختی ملی‌پوشان مطرح حاضر می‌شدند به طور حتم سطح مسابقات بالا می‌رفت. با حضور حسن یزدانی، کامران قاسم‌پور و امیرحسین زارع و برخی دیگر در این جام می‌توان این تورنمنت را در سطح جهانی مطرح کرد. با حضور نیافتن ملی‌پوشان برتر در این تورنمنت، جام تختی به پایین‌ترین سطح خود رسیده است. ‌‌‌‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دادرس مقدم – پیرمرد بشرویه ایی با بخشش فیش حج خود به جبهه مقاومت از

بیشتر

محمدی – رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست زیرکوه گفت: یک قلاده گربه شنی گرفتار در

بیشتر

نسرین کاری – براساس مطالعات انجام شده و تقسیم‏بندی ناشی از وضعیت گردوغبار استان‏ها، خراسان

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت