برخی از اشتباهات کاربران باعث نابودی باتری گوشی های هوشمند میشود
باتری گوشی های هوشمند با گذشت زمان کارایی اولیه خود را از دست میدهند و در این میان برخی از اشتباهات کاربران باعث نابودی سریع آنها خواهد شد. در همین راستا قصد داریم شما را با مهمترین دلایلی که باعث نابودی باتری گوشی هوشمند میشوند، آشنا کنیم تا بتوانید با پرهیز از آنها از خرابی باتری گوشی هوشمند خود جلوگیری کنید. این ۴ دلیل باعث نابودی باتری گوشی میشوند وسایل الکترونیکی محسوب میشود و در همین راستا برای جلوگیری از نابودی باتری گوشی هوشمند خود باید آنها را از گرمای شدید دور نگه دارید. در واقع گرمای بیش از حد ناشی از اتصال زیاد گوشی به برق، انجام بازیهایی که منابع زیادی مصرف میکنند و همچنین قرار دادن گوشی در محیط داغ باعث کاهش طول عمر باتری موبایل خواهد شد. اتصال دائمی گوشی به شارژر باعث نابودی باتری گوشی هوشمند خواهد شد. برخی از کاربران تمایل دارند تا باتری موبایل خود را طی شب شارژ کنند که همین اشتباه روی سلامت باتری تاثیر بدی خواهد گذاشت. در واقع زمانی که باتری به شکل کامل (۱۰۰ درصد) شارژ میشود، گوشی برای محافظت از خود فرایند شارژ را متوقف میکند، اما پس از این که باتری گوشی به ۹۹ درصد کاهش یافت، فرایند شارژ برای رسیدن به ۱۰۰ درصد مجددا آغاز میشود. تکرار زیاد این چرخه به سلامت باتری آسیب وارد خواهد کرد.گفتنی است سری جدید گوشی های آیفون و گوشی های اندروید به قابلیتهای شارژ تطبیقی و بهینهسازی مجهز شدند که باعث میشود چرخههای شارژ در طول شب کاهش پیدا کند. در واقع این قابلیتها در اکثر ساعات شب باتری را در حالت ۸۰ درصد نگه خواهند داشت و فرایند شارژ ۲۰ درصد باقی مانده باتری اندکی پیش از بیدار شدن کاربران آغاز خواهد شد. استفاده از کابلهای ارزان، تقلبی و آسیبدیده یکی خطرناکترین کارها محسوب میشود. در واقع در اکثر مواقع استفاده از چنین کابلهایی خطرهایی چون آتشسوزی را نیز به همراه دارد. از این رو به کاربران توصیه میشود همواره لوازم جانبی گوشی مورد نظر خود را از برندهای مورد اعتماد تهیه کنند.
در سوگ پیر جماران
هیچ قلم و بیانی قادر نیست ابعاد حادثه را و امواج احساسات غیرقابل کنترل مردم را در آن روزها توصیف کند. روز چهاردهم خرداد 1368، مجلس خبرگان رهبری، تشکیل گردید و پس از قرائت وصیتنامه امام خمینی توسط حضرت آیت ا…خامنه ای که دو ساعت و نیم طول کشید، بحث و تبادل نظر برای تعیین جانشین امام خمینی و رهبر انقلاب اسلامی آغاز شد و پس از چندین ساعت، سرانجام حضرت آیت ا… خامنه ای به اتفاق آرا برای این رسالت خطیر برگزیده شد. وداع مردم با امام خمینی در روز و شب پانزدهم خرداد 1368، با حضور میلیون ها نفر از مردم تهران و سوگوارانی که از شهرها و روستاها آمده بودند، در محل مصلای امام خمینی برگزار شد. هیچ اثری از تشریفات بی روح مرسوم در مراسم رسمی نبود. همه چیز بسیجی و مردمی و عاشقانه بود. سرتاسر اتوبان و راه های منتهی به مصلی مملو از جمعیت سیاه پوش بود. پرچمهای عزا بر در و دیوار شهر آویخته و آوای قرآن از تمام مساجد و مراکز و ادارات و منازل به گوش می رسید. در نخستین ساعت بامدادِ شانزده خرداد، میلیونها تن به امامت آیت الله العظمی گلپایگانی (ره) با چشمانی اشکبار بر پیکر امام نماز گزاردند. مراسم تشییع امام خمینی از مصلی تا مرقد امام خمینی در جنب بهشت زهرا ـ مزار شهیدان انقلاب اسلامی ـ که به حرم امام خمینی مشهور است، با احساسات غیر قابل کنترل مردم برگزار شد و پیکر مطهر امام خمینی به خاک سپرده شد. با ارتحال امام خمینی، گویی زلزله ای عظیم رخ داده است، بغضها ترکید و سرتاسر ایران یکپارچه گریستند.
قیام 15 خرداد
قیام ۱۵ خرداد (۱۳۴۲ش)، تجمع و راهپیمایی مردم برخی از شهرهای ایران در اعتراض به دستگیری امام خمینی. تظاهرات در قم، تهران و ورامین به خشونت کشیده شد و تعدادی از مردم کشته و مجروح شدند.دستگیری امام خمینی بهخاطر سخنرانی او در مدرسه فیضیه علیه محمدرضا پهلوی شاه وقت ایران بود. در این سخنرانی حکومت وقت به حکومت یزید تشبیه شده بود. امام خمینی، بهدلیل کشته شدن جمعی از مردم، این روز را برای همیشه عزای عمومی اعلام کرد از اینرو ۱۵ خرداد در تقویم جمهوری اسلامی ایران تعطیل رسمی است. امام خمینی روز ۱۵ خرداد را همچون عاشورا روز عزای عمومی ملت مظلوم دانست و روز حماسه و تولد جدید اسلام و مسلمانان نامید. بعد از انقلاب در سال ۱۳۵۷ش این روز در تقویم رسمی ایران تعطیل رسمی اعلام شد و همه ساله مراسمهایی به این مناسبت برگزار میشود.