چگونه تبلیغات را
در گوشی اندرویدی مسدود کنیم
در حالی که بسیاری از وبسایتها به درآمد حاصل از نمایش و کلیکهای بنر تبلیغاتی وابسته هستند، این یک واقعیت است که برخی از این تبلیغات میتوانند بسیار آزاردهنده و در برخی موارد حتی مخرب باشند.برخی از تبلیغات توسط صفحات پاپ آپ سرکش ایجاد می شوند، در حالی که برخی دیگر به طور خودکار شروع به پخش کلیپ های ویدیویی یا صوتی می کنند. بسیاری دیگر به خاطر استفاده بیش از حد از منابع تلفن شما با انیمیشن های بیش از حد مقصر هستند. اگر بخواهید تبلیغات را در اندروید مسدود کنید چه باید کرد؟ خوشبختانه، راههای مختلفی برای انجام این کار وجود دارد، و برای چند مورد از آنها فقط باید چند تغییر تنظیمات در مرورگر وب کروم خود ایجاد کنید. صفحات پاپ آپ و تبلیغات را در کروم مسدود کنید
اگر از کروم بهعنوان مرورگر وب پیشفرض خود در تلفن اندرویدی خود استفاده میکنید، و بیشتر شما از این کار استفاده میکنید، باید بدانید که در سال 2018، گوگل اعلام کرد که کروم تمامی تبلیغات در وبسایتها را در صورت استفاده از محتوای داخلی تمام صفحه مسدود میکند. سایتها همچنین اگر بهطور غیرمنتظره صداها را پخش کنند یا از انیمیشنهای فلششکن زیادی استفاده کنند، تبلیغات را در Chrome مسدود میکنند. با این حال، برخی از سایتها هنوز از پنجرههای بازشو برای تولید تبلیغات استفاده میکنند و خوشبختانه راهی برای مبارزه با آنها در کروم وجود دارد.
مسدود کردن تبلیغات، پنجرههای بازشو و تغییر مسیرها در کروم:
- مرورگر کروم را باز کنید.
- روی منوی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.
- روی تنظیمات ضربه بزنید.
- به قسمت تنظیمات سایت بروید و روی آن ضربه بزنید.
- به پاپ آپ ها بروید و تغییر مسیر دهید.
- مطمئن شوید که کلید روشن است.
- به بخش تنظیمات سایت برگردید.
- روی Ads ضربه بزنید.
- مطمئن شوید که کلید روشن است.
بزرگمردی که زبان فارسی را زنده کرد
امروز سالروز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر بلندآوازه ایرانی است. از نخستین بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی در سال ۱۳۱۳ که به همت انجمن حفظ آثار ملی در “هزاره فردوسی” برگزار شده است، تا امروزه بیش از ۸۰ سال می گذرد.همزمان با فرا رسیدن ۲۵ اردیبهشت ماه، بزرگداشت و یادبودی بر مزار حکیم فرزانه توس برگزار میگردد. فردوسی که با اثر شکوهمند خود، نقش جوانمردی، اخلاق و ایمان را در بلندای زمان بر تاریخ نشاند و با حکمت و بینش گسترده، فرهنگ غنی ایران را تا فراسوی مرزهای خاکی به دل عاشقان فرهنگ و هنر نمایان ساخت. حکیم، از جمله معماران فرهنگ و ادب بخش بزرگی از جهان امروز است که با هموار ساختن رنجی سیساله بر خود، توانست اندیشه پویا و تصویری زیبا را در همگونی دین و فرهنگ ملی در قالب یادگاری هزار ساله، ولی همواره تازه و سودمند باقی گذارد. کودکی و جوانی فردوسی در زمان سامانیان سپری شد. شاهان سامانی از دوستداران ادب فارسی بودند. آغاز سرودن شاهنامه را بر پایه شاهنامه ابومنصوری از زمان سی سالگی فردوسی میدانند اما با مطالعه زندگی نامه فردوسی میتوان چنین برداشت کرد که وی در جوانی نیز به سرایندگی میپرداخته است و چه بسا سرودن داستان های شاهنامه را در همان زمان و بر پایه داستانهای کهنی که در داستانهای گفتاری مردم جای داشتهاند، آغاز کرده است.از میان داستان های شاهنامه که گمان میرود در زمان جوانی وی گفته شده باشد میتوان داستانهای بیژن و منیژه، رستم و اسفندیار، رستم و سهراب، و داستان سیاوش را نام برد.
بنای تاریخی خواجه خضر
این بنای تاریخی به لحاظ استقرار مکانی در خیابان منتظری، کوچه پست قدیم، مقابل حسینیه و مدرسه شوکتیه قرار دارد. به دلیل اینکه در زمان ساخت این بنا اطراف آن آرامگاه بوده ارزش فراوانی جهت ادای نماز میت و مراسم تدفین برای اهالی در بافت شهری داشته است. آنچه درباره پیشینه این بنا میتوان به آن استناد کرد آن است که بنای مزبور دارای دو بانی به نامهای خواجوی و منصف بوده است و زمان ساخت آن به دوره قاجاریه بر میگردد. در مجموع، شیوه طراحی بنا به صورت تک ایوانی است و با نمای آجری که به شکل خفته راسته چیده شده است. دیوارهای بنا تماماً از خشت خام با رویه کار خشت پخته است.