دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳

بسته موفقیت

دکتر کاظم معتمدنژاد، پدر علم ارتباطات ایران

پروفسورکاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات و روزنامه نگاری ایران در سال 1313 در روستای مود از بخش مرکزی شهرستان بیرجند متولد شد. تحصیلات ابتدایی و قسمتی از تحصیلات متوسطه خود را در زادگاهش و قسمت دیگر را در بیرجند و سال ششم ادبی را در دبیرستان مروی تهران گذرانید. وی در زمان تحصیل در دوره‌ کارشناسی با مدیر وقت روزنامه‌ کیهان که استاد ایشان نیز بود رابطه دوستانه­ای برقرار کرد.
وقتی استاد از دانشجویان دوره دکتری برای همکاری در کیهان دعوت کرد، معتمدنژاد فرصت را غنیمت شمرده و به محیط روزنامه وارد شد و دیری نپایید که از مترجمی زبان فرانسه، به مسئولیت گروه خارجی و مقالات ارتقاء یافت. روزنامه کیهان که به روزنامه نگاران تحصیل‌کرده نیاز داشت، برای وی بورسیه­ای از دولت فرانسه دریافت کرد.معتمدنژاد در دانشگاه سوربن فرانسه موفق به اخذ دکترای حقوق، علوم سیاسی و نیز دکترای تخصصی روزنامه‌نگاری از انستیتوی مطبوعات و علوم نظری دانشگاه پاریس گردید.
وی در سال 1343 با کوله باری از دانش روزنامه­نگاری، ارتباطات، حقوق و علوم سیاسی و با اندیشه تاسیس نخستین دانشکده روزنامه‌نگاری به میهن بازگشت. خدمات دانشگاهی ایشان از سال ‌1344 در سمت استادیاری در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران آغاز شد. ضمن این‌ که همکاری خود را از آغاز ورود به ایران با موسسه کیهان حفظ کرد. در سال ‌1343 موسسه کیهان پیشنهاد وی را برای یک دوره عالی روزنامه­نگاری پذیرفت و برای این منظور از بین داوطلبان دیپلم، ‌25 نفر انتخاب شدند. معتمدنژاد در تشکیل و عضویت انجمن­های مختلف از قبیل انجمن دفاع از آزادی مطبوعات، انجمن بین­المللی تحقیق در ارتباطات جمعی، انجمن بین­المللی حقوق فضا، انستیتوی بین­المللی ارتباطات، انجمن فرانسوی علوم ارتباطات و اطلاعات نقش عمده داشته است.معتمدنژاد بیش از 70 مقاله علمی به مجامع بین المللی و یا مجلات ارائه داده و یا خود در تشکیل سمینارها و کنفرانس های علمی نقش مهمی داشته است.
بهبود وضع مالی با عمل کردن با این توصیه ها

یا تاکنون با دقتِ کامل صورت‌حساب‌های‌تان را بررسی کرده‌اید؟ اگر مانند بسیاری از آدم‌ها دیگر باشید، احتمالا بدون توجه چندانی به نرخ سود یا اشتباهات احتمالی، مبلغ را برای هر صورت‌حساب پرداخت می‌کنید. با بررسی صورت‌حساب‌های‌تان می‌توانید مطمئن شوید بروز اشتباه در محاسبه‌ی صورت‌حساب‌های‌تان باعث افزایش هزینه‌های‌تان نشده است. همه‌ی ما می‌توانیم تصمیم بگیریم چگونه پول های‌مان را خرج کنیم، و بیشتر ما حداقل یکی دو بار دچار اشتباهات خطیر شده‌ایم. برای مثال، شاید بخواهید هیکلِ ورزشکاری داشته باشید و تصمیم می‌گیرید ماهی یک بار به باشگاه بروید و مرتبا تصمیم می‌گیرید جلسات‌تان را بیش‌تر کنید، ولی با پرداخت ماهیانه‌ی این هزینه، اصلا تصمیم مالی خوبی نگرفته‌اید. بسیاری آدم‌ها به اشتباه فکر می‌کنند نرخ سود و شرایط بازپرداخت‌ برای‌شان مثل وحیِ مُنزَل است. در حالی‌که در حقیقت همیشه می‌توانید طلبکاران‌تان را فرا بخوانید و تصمیم به مذاکره‌ی مجدد بگیرید.گزینه‌های تجاری متعددی وجود دارند که به پس‌انداز دوران بازنشستگی‌تان کمک می‌کنند، ولی باید پیش از اقدام به سرمایه‌گذاری‌‌های بزرگ با دقت همه‌ی جوانب را بررسی کنید. سرمایه‌گذاری‌های پربازده نسبت به اوراق خزانه با نرخ سود بسیار اندک، دارای ریسک بیش‌تری هستند، ولی به این معنی نیست که نمی‌توانید سودی از آن کسب کنید. هر قدر جوان‌تر باشید، قمار کردن در سرمایه‌گذاری‌های واقعیِ پربازده برای‌تان امن‌تر است، زیرا در صورت برخورد با ضرر و زیان، زمانِ کافی برای بازیابی خودتان خواهید داشت.

روستای اردکول

در شعاع 100 کیلومتری از قاین و همچنین 15 کیلومتری شهر حاجی آباد به روستایی خوش آب و هوا و سرسبز به نام روستای اردکول می رسیم. این روستا کوه های سر به فلک کشیده، خاک حاصلخیز و همچنین آب فراوان دارد و محصول اصلی آن زرشک و زعفران است. دارای 600 نفر جمعیت بوده که بیشتر آن ها به شغل دامداری و کشاورزی مشغول هستند. تمام میوه ها به غیر از مرکبات و میوه های گرمسیری در روستای اردکول کشت می شوند. اهالی این روستای سرسبز و خوش آب و هوا بسیار مومن، مهمان نواز، خونگرم و بسیار فعال هستند. در صورتی که از روستا به سمت جنوب غربی به اندازه 5 کیلومتر پیش برویم، بقایای قلعه ای به نام چلونک را خواهیم دید که باستان شناسان این قلعه کوهستانی را به دوران پیش از اسلام یعنی دوران اسماعیلیان نسبت می دهند. البته این قلعه کهن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طی یک ماه گذشته فرودگاه بین المللی شهید کاوه بیرجند میزبان 24 پرواز رفت و

بیشتر

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت