عوارض مصرف زنجبیل
زنجبیل یک گیاه بسیار محبوب است که قرن ها برای درمان بسیاری از بیماری های شایع مورد استفاده قرار می گرفت. با این حال ، این گیاه دارویی دارای عوارض جانبی نیز است. ممکن است با برخی داروها و مکمل ها تداخل داشته باشد. مصرف بیش از حد زنجبیل ممکن است باعث اسهال و مشکلات قلبی شود و خطر سقط جنین را افزایش دهد. این گیاه ممکن است فشار خون را بیش از حد کاهش دهد.
بخارپز کردن مواد غذایی
یکی از مضرات روشهای دیگر پخت و پز این است که درجه حرارت بالا باعث از بین رفتن تمامی آبهای موجود در گوشت و سبزیجات میشود. این در حالی است که در روش بخارپز، مواد غذایی بخشی از آب خود را حفظ میکنند.تحقیقات متعدد نشان داده است زمانی که از روشهایی مانند سرخ کردن، آب پز کردن، و یا کباب کردن مواد غذایی استفاده میشود حجم قابل توجهی مواد مغذی از بین میرود.
خواص بی نظیر کشمش
متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون میدارد. همچنین فیبر زیاد در کشمش، به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد رودهها کمک میکند. در کنار آن پتاسیم را میتوان نام برد که موجب کاهش فشارخون و جلوگیری از دفع مایعات بدن میشود و به میزان کافی در کشمش وجود دارد. همچنین برای پوست نیز عالی است
عوارض مصرف نان سفید
نان سفید باعث چاقی و دیابت و عامل بسیاری از بیماریهای غیرواگیر است از جمله مضرات استفاده از نان سفید این که نان سفید فاقد فسفر و منیزیم است، فسفر و منیزیم از عناصر حیاتى لازم براى بدن هستند وجود ندارد آدمى را کم خون مىکند چرا که ویتامینها در افزایش نسل اثر گزار است و مهمترین ضرر مصرف نان سفید یبوست است که به ام الامراض تشبیه شده است چرا که یبوست سرچشمه بروز بسیاری از بیماریهاست.
عوارض مصرف نمک
مصرف نمک زیاد، سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود این افراد به همین علت دچار پوکی استخوان می شوند و استخوان آنها نازک می شود و با افزایش سن استخوان راحت می شکند . همچنین مصرف نمک زیاد سبب افزایش احتباس مایعات در بدن می شود. اگر این افراد مصرف نمک کاهش دهند حدودا 2 لیتر از مایعات بدن آنها کاهش می یابد و عوارض زیادی برای معده به دنبال دارد.
روغن ترخون و تاثیرات بینظیر آن بر روی سلامتی
یکی از خواص مهمی که به این روغن نسبت میدهند، تقویت دستگاه گوارشی میباشد. آنتی اکسیدان های موجود در ترخون با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای خطرناکی مانند سرطان روده، معده و مری در ارتباط هستند. علاوه بر این، همان گونه که در بالا نیز اشاره شد، ترخون میتواند ترشح آنزیمهای گوارشی را افزایش بدهد. این موضوع میتواند به صورت قابل توجه از ابتلا به یبوست، نفخ و گاز معده جلوگیری کند. متأسفانه در سالهای اخیر با افزایش مصرف غذاهای فست فودی و فراوری شده، درصد مشکلات گوارشی بیشتر شده است. ۱۰ قطره روغن گیاهی ترخون را با ۱۰ قطره روغن فندق مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذای اصلی روی شکمتان بمالید. پوستتان را به آرامی ماساژ دهید تا روغن به خورد آن برود.
مصرف مکمل ها منجر به بیماری می شود
دکتر محمد سعید واثقی پزشک عمومی با اشاره به استفاده بیش از حد از مکمل های غذایی، افزود: هر مکملی که غیر اصولی مصرف شود میتواند برای بدن عوارضی به دنبال داشته باشد.وی اظهار کرد: ممکن است بدن فرد ویتامین هایی را دریافت کند که بدن خود آنها را داشته باشد، بنابراین یه سری از این ویتامین ها می تواند برای بدن مضر باشند.این پزشک عمومی یادآور شد: زمانی که فرد ویتامین مصرف می کند امکان دارد این ویتامین ها خیلی سریع از طریق ادرار و یا مدفوع، دفع شوند اما بعضی از آنها ممکن است در قسمتی از بدن انباشته شوند و باعث ایجاد بیماری شوند. اگر فرد ترکیباتی مصرف کند که آهن خون زیاد شود؛ آهن در کبد مینشیند و باعث بروز بیماری دیگری می شود.