سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

پایش بهداشتی اماکن تهیه و توزیع نذورات در استان

محمدنژاد – تیم‌های بازرسی به صورت مستمر شرایط بهداشتی اماکن تهیه و توزیع نذورات را در خراسان جنوبی پایش می‌کنند.مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اهمیت حفظ سلامت عزاداران، گفت:رعایت اصول بهداشتی در تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی باید در اولویت هیئت‌های مذهبی و دسته‌های عزاداری قرار گیرد. مهدی پاک‌نیت اولین شرط بهداشتی را انجام همه فرآیند‌های پخت در مکان‌های دارای شرایط بهداشتی عنوان کرد و افزود:همه افراد درگیر در توزیع مواد غذایی باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند. وی بر استفاده از مواد اولیه بسته‌بندی شده دارای مجوز وزارت بهداشت تأکید کرد و افزود:برای فرآورده‌های دامی حتماً باید از محصولات دارای مجوز‌های بهداشتی استفاده شود. مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به ممنوعیت ذبح دام در معابر عمومی اشاره کرد و گفت: این عمل غیربهداشتی است و طبق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد. پاک‌نیت با اشاره به سایر الزامات بهداشتی افزود:استفاده از نمک‌های یددار تصفیه شده، روغن‌های با ترانس پایین و رعایت زنجیره سرمایی مواد غذایی از ضروریات است. وی در خصوص بسته‌بندی مواد غذایی گفت:استفاده از ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد برای مواد غذایی گرم ممنوع است و باید از ظروف دارای مجوز استفاده شود. مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از تشدید نظارت‌ها خبر داد و گفت: تیم‌های بازرسی به صورت مستمر اماکن تهیه و توزیع نذورات را پایش می‌کنند. پاک‌نیت با تأکید بر اهمیت سلامت عزاداران، از شهروندان خواست تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یعقوبی – تمام صاحبان کسب‌وکار برای مجوز‌های خود ملزم به اخذ شناسه یکتا از طریق

بیشتر

میرکلانی – نبود پیست مناسب در مرکز خراسان جنوبی به دغدغه‌ای مهم برای ورزشکاران در

بیشتر

بهروزی فر – بامداد جمعه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ یک حمله رخ داد، حمله ای که

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت