سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴

خبرهای کوتاه

  • رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: از مجموع تفاهم‌نامه‌های منعقد شده در ستاد توسعه خاوران که تاکنون 15 مورد بوده، 11 تفاهم‌نامه مربوط به حوزه صنعت، معدن و تجارت است.
    *مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی گفت: قیمت پایین عناب استان به دلیل عرضه نامناسب محصول در فصل برداشت و خام‌فروشی است.
  • مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان جنوبی گفت: 19 پروژه با هزینه‌کرد 447 میلیارد و 420 میلیون ریال در استان تکمیل شد که همزمان با هفته دولت افتتاح می‌شود.
    *مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان جنوبی گفت: پیگیری‌های انجام شده پرواز فوق العاده در فرودگاه بین المللی شهید کاوه را رقم زد.
    *به گفته رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فردوس عملیات اجرایی تبدیل دو آب نما به پل در محور روستایی فردوس به کجه با هزینه 7 میلیارد ریال به اتمام رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در روزگاری که توسعه اقتصادی و تعاملات فرامرزی به‌عنوان شاه‌کلید رشد استان‌ها محسوب می‌شود، عملکرد

بیشتر

والی فراه افغانستان در سفر به خراسان جنوبی از ظرفیت‌های اقتصادی این استان بازدید کرد؛

بیشتر

بهروزی فر – اواخر فروردین ماه بود که خبرهایی از سفر هیأت بلندپایه تجاری و

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت