شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

ارزآوری 27 میلیون دلاری تعاونی های خراسان جنوبی

دادرس مقدم – رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی گفت: در استان هزار تعاونی وجود دارد که 14 هزار فرصت شغلی ایجاد کرده‌اند و 27 میلیون دلار صادرات در بخش تعاون داشته‌ایم.
متولیان بخش خصوصی خراسان جنوبی امروز به مناسبت روز پاسدار با فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) استان دیدار و گفت‌وگو کردند. سردار محمدرضا مهدوی، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) به اهمیت اقتصاد مرز اشاره کرد و گفت: استان ما سرشار از بسترهای اقتصادی است، اما نتوانسته‌ایم از این پتانسیل به‌درستی استفاده کنیم. وی همچنین افزود: اگر بخش خصوصی را کمک نکنیم، کشور دچار مشکل خواهد شد، چرا که بخش دولتی به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیازها باشد.
علیرضا خامه زر، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی بیرجند نیز ضمن تبریک اعیاد و روز پاسدار و جانباز، تأکید کرد: اولویت کشور در حال حاضر باید مسائل اقتصادی باشد.
وی از وجود سامانه‌های متعدد در کشور گلایه کرد و اظهار داشت: هر روز بر تعداد سامانه‌ها افزوده می‌شود، بدون اینکه آموزش‌های لازم به افراد ارائه شود.
غلامحسین حسینی، رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی نیز در ادامه به دیدار فعالان بخش خصوصی با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این دیدار مقام معظم رهبری فرمودند که بخش خصوصی بسیار توانمندتر شده است و می‌توانیم به این بخش اعتماد کنیم. وی اضافه کرد: در این دیدار، بیشتر گلایه‌ها در مورد قوانین دست‌وپاگیر بود که گاهی اوقات سنگ‌اندازی‌هایی در این زمینه صورت می‌گیرد.وی ادامه داد: در سطح کشور 100 هزار تعاونی داریم که 10 درصد اشتغال کشور و 30 درصد سرمایه در گردش کشور را به خود اختصاص داده‌اند.
به گفته وی در خراسان جنوبی نیز هزار تعاونی وجود دارد که 14 هزار فرصت شغلی ایجاد کرده‌اند و 27 میلیون دلار صادرات در بخش تعاون داشته‌ایم.
وی همچنین افزود: در بخش کشاورزی نیز نسبت به سال‌های گذشته کارهای بیشتری صورت گرفته است و در دو روز گذشته قیمت زرشک افزایش یافته است.
حسین زارعی، مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی نیز از فرمانده سپاه تشکر کرد و گفت: از شما ممنونیم که نگاه شما به موضوعات اقتصادی بسیار مثبت و خوب است و با وجود مشغله‌های کاری، موضوعات را پیگیری می‌کنید.
وی به ظرفیت استثنایی مرز ماهیرود اشاره کرد و گفت: افغانستان ظرفیت زیادی دارد که باید از آن بهره‌برداری کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بصیرت – رئیس فرودگاه شهدای طبس گفت: بنا بر اعلام شرکت هواپیمایی پارس ایر، پرواز‌

بیشتر

حسینی – مشاور وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و مسئول پرونده ثبت جهانی

بیشتر

بهروزی فر – ایران اکسپو ۲۰۲۵، هفتمین نمایشگاه عرضه توانمندی های صادراتی ایران است. در

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت