یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴

اخبار اقتصادی – اجتماعی

محسن رضایی: بورس تقویت می‌شود؛ مردم حوصله کنند

محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه موج گرانی‌های اخیر ادامه گرانی‌های گذشته است، درباره بورس گفت: بورس به عنوان مهم‌ترین ابزار سرمایه‌گذاری در کشور تقویت بیش‌تری خواهد شد، لذا مردم صبر و حوصله داشته باشند.

آغاز موج افزایش تولید خودرو از دو هفته دیگر

فاطمی امین وزیر صمت گفت: موج جدید افرایش تولیدات خودرو را از دو هفته آینده شاهد خواهیم بود. این امر یک شبه نبوده و برای این موضوع حدود دو ماه وقت گذاشتیم و خوشبختانه زیرساخت‌ها افزایش تولید را فراهم کرده و مقررات آن آماده شده است.

دو برابر شدن جمعیت «زیر خط فقر» در کشور

مومنی رئیس موسسه مطالعات دین و اقتصاد گفت: نتایج پژوهش‌ها به ویژه مطالعه موسسه عالی پژوهش نشان می‌دهد که در دوره سه ساله 96 تا 99، جمعیت زیر خط فقر بیش از دو برابر شده و این نیازمند گفتگوهای جدی است و باید بررسی شود که چه عواملی موجبات ایجاد این شوک را فراهم کرده است.

سیب‌زمینی و پیاز 70 درصد گران شد

همشهری آنلاین نوشت:تورم در ایران، به نقطه‌های عجیبی رسیده است؛ در آمار تورم نقطه به نقطه اقلام خوراکی، سیب‌زمینی و پیاز، رقم 70 درصد گرانی را ثبت کرده اند.

کاهش 27 درصدی ورودی آب به سدهای کشور

ایرنا نوشت: میزان آب ورودی به سدهای کشور در سی و هفت روز ابتدای سال آبی جدید (مهرماه 1400 تا آخر شهریور1401) نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش 27 درصدی را نشان می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اصغری – فرهنگ خداپرست کماندار خراسان جنوبی در مسابقات قهرمانی کشور جام وفاق قهرمان شد.

بیشتر

اعتمادیان- مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان جنوبی از خرید تضمینی هزار و ۵۰۰ تن گندم

بیشتر

محمدی – استاندار گفت: شرکت‌های تعاونی متقاضی نصب پنل خورشیدی، در اولویت واگذاری زمین و

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت