یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

مطالبه مردم خوسف برای تکمیل پروژه های نیمه تمام

میرکلانی – رئیس شورای شهر خوسف به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوسف اشاره و اظهار کرد: علاوه بر وجود ظرفیت‌های گردشگری، معدنی و … ، خوسف دارای ظرفیت‌های فرهنگی و مفاخری همچون ابن حسام خوسفی، آیت الله هردنگی، آیت الله محقق، آیت الله عبادی و … است.
خوشحال افزود: با توجه به وجود مفاخر فرهنگی شهرستان، در نشست شورای فرهنگ عمومی سالروز وفات ابن حسام (۲۸ آبان) به عنوان روز فرهنگی و هفته قبل آن به عنوان هفته فرهنگی خوست نامگذاری شده است.
رئیس شورای شهر خوسف با بیان اینکه هفته فرهنگی از ۲۴ آبان آغاز و تا ۳۰ آبان ماه ادامه دارد، از مهمترین برنامه‌های پیش رو در این هفته به افتتاح نمایشگاه آثار و دستاوردهای فرهنگی‌هنری و صنایع دستی، بزرگداشت آیت الله شهید شیخ محمد حسن خوسفی و آیت الله هردنگی، برگزاری محفل ادبی ابن حسام خوسفی، کنگره ملی ابن حسام، جلسه ابن حسام خوانی و شاهنامه خوانی، نشست روشنگری با موضوع تبیین شخصیت مشاهیر و مفاخر شهرستان و … اشاره کرد.
خوشحال وجود ظرفیت‌های معدنی مانند معادن طلا و مس، راه‌اندازی شهرک انرژی خورشیدی، گل نرگس، ظرفیت‌های گردشگری مذهبی شامل مزار شاه سلیمان علی، ظرفیت‌های گردشگری فرهنگی مانند دق اکبرآباد، آثار میراث فرهنگی مانند قلعه ماژان، آب گرم لوت و مسجد جامع را از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوست برشمرد. وی جمعیت خوسف را ۲۷ هزار نفر عنوان کرد و با بیان اینکه اعتبارات و بودجه بر اساس سرانه جمعیتی تخصیص می‌یابد، از راهکارهای پیشنهادی برای افزایش جمعیت به حضور سرریز جمعیت بیرجند به خوسف اشاره کرد و افزود: علاوه بر ۵۰ هکتار زمین واگذار شده در گذشته، ۱۱۱ هکتار زمین برای مسکن ملی و جوانی جمعیت واگذار می‌شود که این مهم در بالا رفتن آمار جمعیتی و اختصاص اعتبارات مؤثر است.
وی تکمیل پروژه و طرح های نیمه تمام را از خواسته‌های مردم عنوان کرد و از مسئولان خواست با توجه به ظرفیت، قدمت و پتانسیل خوسف، این شهرستان هم در تراز دیگر شهرستان‌های استان در زمینه اختصاص اعتبارات قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دادرس مقدم – پیرمرد بشرویه ایی با بخشش فیش حج خود به جبهه مقاومت از

بیشتر

محمدی – رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست زیرکوه گفت: یک قلاده گربه شنی گرفتار در

بیشتر

نسرین کاری – براساس مطالعات انجام شده و تقسیم‏بندی ناشی از وضعیت گردوغبار استان‏ها، خراسان

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت