کاری- دبیر همایش ملی زعفران با بیان اینکه همایش ملی زعفران ۲۳ و ۲۴ آبان ماه در دانشگاه بیرجند برگزار میشود، ادامه داد: این همایش تا رفع چالشهای پیش روی تولید، فرآوری و بازار این محصول از بعد علمی بررسی می شود. محمد علی بهدانی صبح شنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه زعفران با نام ایران و خراسان جنوبی آمیخته است، اظهار کرد: این محصول ارگانیک استان از این رو از همه ما نسبت به آن حساسیت ویژه ای داریم.بهدانی تاکید کرد: باید با تحقیقات علمی فراگیر بیشتر باید آن را آنگونه که شایسته است به جهانیان معرفی کنیم. دبیر هفتمین جشنواره ملی زعفران با اشاره به اینکه در ایران بیشترین سطح زیر کشت زعفران را داریم، اضافه کرد: ولی آنگونه که است در حوزه مباحث علمی آن کار نکردهایم در حالی که شایسته است نسبت به موضوعات پژوهشی آن توجه داشته باشیم.
وی افزود: اگر میخواهیم زعفران را وارد زندگی مردم بکنیم باید نسبت به فرآوری این محصول جدی تر ورود داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه خام فروشی ارزش افزوده اقتصادی را برای ما در حوزه محصول زعفران به ارمغان نخواهد یافت، یادآور شد: از طرف دیگر ورود به حوزه فرآوری نیاز به اقدامات پژوهشی و علمی است. دبیر هفتمین همایش ملی زعفران با اشاره به اینکه سه سال قبل در همایش قبلی زعفران تعداد مقالات ارسالی کمتر از ۷۰ مقاله بود، یادآور شد: ولی برای هفتمین همایش ملی زعفران ۲۶۴ مقاله به دبیرخانه رسید. به گفته وی در مجموع ۲۴۳ مقاله پذیرفته شده است و ۲۱ مقاله به صورت سخنرانی و ۲۲۲ مقاله به صورت پوستر در همایش ارائه خواهند شد. وی با بیان اینکه گروه تخصصی دانشگاه بیرجند در حوزه زعفران فعالیت دارد، یادآور شد: همچنان جای کار علمی و تحقیقاتی در زمینه این محصول مزیت دار استان وجود دارد.
دادرس مقدم – پیرمرد بشرویه ایی با بخشش فیش حج خود به جبهه مقاومت از