سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

خبرهای کوتاه

*نماینده ولی فقیه در دیدار با نمایندگان جامعه پرستاری استان گفت: پرستاری که مزین به نام حضرت زینب(س) بوده، مقدس و نمونه‌ای از انفاق است.
*بیکی فرماندار نهبندان گفت: حدود هزار میلیارد تومان طی دو سال اخیر در حوزه‌های معدنی این شهرستان سرمایه‌گذاری شده‌ است.
*دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس در خراسان جنوبی گفت: تنها مرجع انتشار آمار مربوط به کرونا، دانشگاه علوم پزشکی است.
*مهدی بهترین شهردار بیرجند گفت: شاخصه‌های ارزشی، عدالت‌محوری و فساد ستیزی از معیار‌های فعالیت شهرداری بیرجند هستند.
*نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس گفت: بهمن ماه امسال کلنگ بیمارستان زیرکوه به زمین می‌خورد و پس از 18 ماه از شروع عملیات اجرایی، به بهره برداری خواهد رسید.
*استاندار خراسان جنوبی از نخستین نمایشگاه توانمندی‌های صندوق‌های قرض الحسنه مردمی در بیرجند بازدید کرد.
*رئیس سازمان بسیج سازندگی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه بیرجند افزود: دشمن مولفه‌های اقتصادی معیشت، سفره و فکر مردم را هدف قرار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یعقوبی – تمام صاحبان کسب‌وکار برای مجوز‌های خود ملزم به اخذ شناسه یکتا از طریق

بیشتر

میرکلانی – نبود پیست مناسب در مرکز خراسان جنوبی به دغدغه‌ای مهم برای ورزشکاران در

بیشتر

محمدنژاد – تیم‌های بازرسی به صورت مستمر شرایط بهداشتی اماکن تهیه و توزیع نذورات را

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت