نسرین کاری – مؤسسه توانمندساز حضرت رسول ا… (ص) که به اختصار مُحَر نامیده می شود نهادی مردمی و غیر انتفاعی است که با مشارکت های مردم برای رفع نیاز و معضلات اجتماعی در حوزه های توان بخشی، اجتماعی، آموزشی، مددکاری، بهداشتی و در نهایت توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار برای اقشار آسیب پذیری چون خانواده های فاقد سرپرست، بدسرپرست، زنان سرپرست خانوار و توانمند سازی ذهنی معلولین، مجوز خود را در سال ۱۳۷۷ از بهزیستی اخذ نمود و قریب به ربع قرن فعالیت مستمر دارد و در حال حاضر مددجویان این مرکز با تولیدات کم نظیر خود که حتی بازار خارجی دارد توانمندی به شرط آموزش را به اثبات رسانده اند.
قول معاون استاندار برای معرفی تولیدات مددجویان به سایر ارگانها
همزمان با دهمین روز از ماه مبارک رمضان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در جمع مددجویان مؤسسه خیریه حضرت رسول (ص) افطار کرد. حسن شرافتی راد با حضور در مؤسسه خیریه حضرت رسول (ص) از بخش های مختلف کارگاه حرفه آموزی دستان پرتوان بازدید و با مددجویان این مجموعه دیدار و گفتگو کرد.معاون استاندار ضمن تشکر از اقدامات انجام گرفته، بر استفاده از ظرفیت سایر ارگانها و نهادها برای معرفی تولیدات مددجویان تأکید کرد و در خصوص استفاده از ظرفیت های خارج از استان، بمنظور کمک به اهداف و برنامه های مرکز، قول مساعدت و همکاری داد.
آموزش تخصصی مددجویان در قالب کارگاهها محقق می شود
جواد رجبی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بهزیستی هم در این مراسم با اشاره به فعالیت کارگاههای تولیدی حمایتی در یادگیری مشاغل و کمک به توانمندسازی معلولانی که شدت معلولیت کمتری دارند، اظهار کرد: یادگیری تخصص و آماده شدن برای فروش محصولات این افراد در قالب این کارگاهها دنبال میشود. وی با بیان اینکه معلولان توان اینکه به طور مستقل آموزش ببینند را ندارند، ادامه داد: بنابراین این امر در قالب کارگاههای تولیدی حمایتی توسط بهزیستی انجام میگیرد، وی یادآور شد: سه مرکز مبین، حامی و موسسه حضرت رسول در سطح بیرحند فعال است.وی ادامه داد: دولت یارانهای را به این امر اختصاص میدهد اما بیشتر بار روی دوش موسسات خیریه برای حمایت از معلولان است، اما بعد ریالی و اقتصادی نیاز به حمایت در بحث آموزش و فروش محصولات دارد.
توانمند سازی و اشتغال 35 نفر مددجو در کارگاههای دستان پرتوان
هادی اکرامی؛ رییس هیئت مدیره موسسه خیریه حضرت رسول (ص) نیز بیان کرد: این مرکز از سال 1377 تاسیس شد و بعد از مدتی که در حوزه مددکاری و مردمی کار کرد به این نتیجه رسید که روی توانمندسازی و اشتغالزایی کار کند و در این راستا اکنون بیش از 35 نفر در این کارگاه مشغول فعالیت هستند. وی با بیان اینکه در شهرستانهای خوسف، بیرجند و زهان افراد تحت پوششی داریم که کمکهایی شامل درمان، جهیزیه و سبد غذایی به آنان انجام می شود، تاکید کرد: اگر کسی توانایی کاری دارد برای وی اشتغالزایی صورت میگیرد، به گونهای که در خوسف تعداد زیادی از زنان سرپرست خانوار مشغول پارچه بافی هستند که در کارگاهها توسط مددجویان در سطح شهر به فروش میرسد. وی با اشاره به فعالیت بنیاد علمی این موسسه، افزود: امسال در این بنیاد 9 نفر در حوزه پزشکی و دانشگاههای فرهنگیان پذیرفته شدهاند.
رییس هیئت مدیره موسسه خیریه حضرت رسول (ص) بیان کرد: صندوق قرض الحسنهای نیز وجود دارد که توسط خیران تغذیه شده و به افراد وام ارائه میکند. از سویی این موسسه کارآفرین و توانمتدساز است و اخیرا نیز توسط خیران یک کلینیک برای ارائه جراحیهای محدود در حال ساخت است که در صورت تکمیل این مرکز بزرگترین خدمت را به افراد تحت حمایت خواهد داشت.
خیران با بازدید از مرکز و خرید تولیدات معلولان از آنها حمایت کنند
اکرامی با اشاره به راههای کمک خیران، افزود: خیران میتوانند این مرکز را از نزدیک ببینند که معلولان با چه عشق و علاقهای در حال فعالیت هستند. از سویی با ورود به سایت مرکز و ارائه کمکهای نقدی و معرفی معلولان خود برای اشتغال و همچنین خرید تولیدات میتوانند کمککننده باشند. جعفری؛ از اعضای هیئت مدیره موسسه خیریه حضرت رسول نیز گفت: در ایام ماه مبارک رمضان هرساله مراسم افطاری برای معلولان و توانخواهان موسسه و خانوادههای آنان با کمک خیران برگزار میشود و امسال برای اولین بار این مراسم در محل موسسه برگزار شد و تعداد 150 نفر از توانخواهان و خانوادههای آنان بر سر سفره خیران، افطار کردند. گفتنی است کارت بانک ملی موسسه خیریه حضرت رسول ا…
با شماره:6037991199511233 شماره شبا
IR670170000000105543248003 منتظر نذورات خیران و نیک اندیشان می باشد.