حاجی – مدیر اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در استان گفت : خراسان جنوبی با بیش از صدو چهارده درصد پیشرفت عملیات میدانی پیشرو در اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در سطح کشور است.
جهانشاهی در استان در گفتگو با خبرنگاران از پیشرفت بیش از صد و چهارده درصدی طرح سرشماری عمومی کشاورزی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: 12شهرستان شامل 31 شهر و 3587 آبادی در این طرح سرشماری شده اند.
مدیر اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: از نظر پیشرفت عملیات میدانی استان پیشرو در سطح کشور هستیم و توانستیم رتبه اول در زمینه اجرای این طرح را کسب کنیم.
این مقام مسئول همچنین افزود: فرایند سرشماری عمومی کشاورزی تا سه روز دیگر یعنی پنجشنبه 29 آذر تمدید شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در ششمین سرشماری عمومی کشاورزی سامانه غائبین نیز تا ۴ روز آینده یعنی از روز جمعه ۳۰ آذر تا ۳ دی ماه فعال است گفت: بهره برداران و کشاورزانی که در زمان حضور ماموران سرشماری در محل حاضر نبودند، میتوانند در این سامانه اطلاعات آماری خود را ثبت کنند.
جهانشاهی در مورد آمار تعداد بهره برداران سرشماری شده در کشور افزود: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران جمع آوری اطلاعات ۸۶ درصد از بهرهبرداران بخش کشاورزی شامل حدود ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار بهره بردار کشاورزی میباشد که قسمت اعظم این بهره برداران در حوزه زراعت هستند.
مدیر اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در استان با اشاره به سرشماری 94 هزار بهرهبردار در خراسان جنوبی، گفت: تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر نیروی ستادی و آمارگیر در زمینه اجرای موفق این طرح همکاری داشته اند.
وی ضمن قدردانی از همکاری مردم با این طرح اظهار داشت: 89 نفر آمارگیر در زمینه سرشماری کشاورزی در استان مشارکت کرده اند. وی تاکید کرد همه اطلاعات به دست آمده محرمانه است و در اختیار هیچ دستگاه دیگری قرار نمی گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت سرشماری عمومی بخش کشاورزی و اجرای صحیح آن، بیان داشت: اطلاعات طرح سرشماری برای توسعه استان و کشور حائز اهمیت بوده و مبنای برنامهریزی بخش کشاورزی خواهد بود.
گفتنی است: ششمین سرشماری عمومی کشاورزی در استان خراسان جنوبی همزمان با سراسر کشور از ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۳ آغاز و تا ۴۵ روز یعنی ۲۶ آذر ماه ادامه داشت که برای باقی مانده بهره برداران، سرشماری تا پایان هفته تمدید شده است. سرشماری کشاورزی از سال ۵۲ تاکنون هر ۱۰ سال یکبار در کشور انجام و آینده کشور برای تامین امنیت غذایی با این آمار تعیین میشود.
شعار ششمین دوره این سرشماری با عنوان، همکاری در سرشماری، همراهی در رفاه و آبادانی با هدف جمع آوری اطلاعات جامع در زراعت، باغداری، زنبورعسل و کرم ابریشم، دامداری، شیلات آبزی پروری اجرا میشود.

بصیرت – رئیس فرودگاه شهدای طبس گفت: بنا بر اعلام شرکت هواپیمایی پارس ایر، پرواز