*مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسانجنوبی گفت: در پنج ماهه امسال تعداد 474 نفر توسط دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی استان به کار گمارده شدهاند.
*رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس گفت: مردم از خرید و مصرف گوشت چرخکرده فلهای و از پیش آماده خودداری کنند و این نوع گوشت بهصورت بستهبندی بهداشتی تهیه شود.
*مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: با توجه به گستردگی استان تامین پایدار گاز بهویژه در فصل سرد سال از اهمیت ویژهای برخوردار است و در اولویت کار این شرکت قرار دارد.
*امام جمعه نهبندان گفت: اقدامات انجام شده توسط استاندار برای رفع محرومیت از استان خراسان جنوبی، قابل تحسین است.
*فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بیرجند گفت: به مناسبت هفته دفاع مقدس 50 گروه جهادی به مناطق محروم بیرجند اعزام میشوند.
*یک انبار کاه در مجتمع دامداری واقع در روستای بجد از توابع شهرستان بیرجند دچار حریق شد و در آتش سوخت.
*550 هزار قطعه ماهی زینتی در سال جاری در آکواریومهای خراسان جنوبی تولید شد.

حسینی – سرپرست مناطق غیر قومی شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور در