جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

اخبار کوتاه چهارشنبه ۱۹ شهریور

  • ۱۷ موسسه قرآنی آسیب دیده از کرونا در استان کمک بلاعوض دریافت کردند.
  • در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان استانی، زنگ صلح و دوستی به مناسبت آغاز سال تحصیلی، در مدارس نواخته شد.
  • از ابتدای امسال تعداد 10 پروانه اجباری کاربرد علامت استاندارد برای محصولات تولیدی در فردوس با هدف رعایت موازین و تطبیق محصولات تولیدی با استانداردهای ملی صادر شده است.
    *فرمانده انتظامی استان از کشف محموله یک تن و ۲۳۰ کیلوگرمی مرفین در بازرسی از یک تریلی در شهرستان «طبس» خبر داد و گفت: طی هفته گذشته سه تن و ۸۹۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شده است.
  • ۹۱۴ روستای خراسان جنوبی از ابتدای دولت یازدهم تاکنون از طرح هادی برخوردار شده‌اند.
  • تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی امسال به ۲۴۸ بهره بردار این بخش در خراسان جنوبی پرداخت شد.
  • مدیر آب و فاضلاب زیرکوه گفت: پنج طرح آب و فاضلاب این شهرستان با اعتبار ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در دست اجرا است.
  • معاون جذب و سازماندهی سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر از اعزام ۱۶۰ پزشک و پیراپزشک داوطلب هلال‌احمر برای خدمات‌رسانی به مردم کم برخوردار در چهار استان متاثر از خشکسالی در اجرای طرح «نذر آب ۳» از نیمه شهریور تا هفته اول مهر ماه خبر داد.
  • ۶۸ هزار و ۹۸۸ تن کالا از آغاز امسال از مرز ماهیرود خراسان جنوبی به خارج از کشور ترانزیت شده است.
  • حدود ۳ هزار بسته نوشت افزار در سال تحصیلی جدید بین دانش آموزان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی استان توزیع شد.
  • برخورد یک دستگاه پراید با کامیونت ایسوزو در محور قاین – بیرجند یک کشته و ۴ نفر زخمی برجای گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عماد – توزیع کود ازته در فروردین امسال در خراسان جنوبی ۲۹ درصد افزایش یافت.

بیشتر

میرکلانی – جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان خوسف از کمک رسانی ماموران یگان امداد به خانواده

بیشتر

زمانی – بیش از ۴ هزار متر مربع از اراضی تصرفی در شهرستان بیرجند خلع

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت