جمعه ۲ خرداد ۱۴۰۴

آغاز طرح نظارتی بر فرآورده‌های خام دامی در خراسان جنوبی

خودکار – سرپرست اداره‌کل دامپزشکی از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با فعالیت ۴۵ اکیپ بر مراکز عرضه فرآورده‌‎های دامی و پروتئینی در این استان خبر داد.سید احمدی افزود: این طرح با هدف تامین سلامت مواد غذایی و نظارت بر عرضه بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در استان از امروز آغاز شد.وی بیان کرد: در اجرای این طرح ۴۵ اکیپ سیار و ثابت، ۲۵ دامپزشک، ۴۸ بازرس بهداشت گوشت و ۱۱ ناظر شرعی در خراسان جنوبی فعالیت می کنند.سرپرست اداره‌کل دامپزشکی با اشاره به وجود هزار و ۷۵۰ واحد عرضه فرآورده‌های خامی دامی در استان، گفت: نظارت بر این واحدها از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب تشدید خواهد شد.احمدی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، مراتب را به اداره‌کل دامپزشکی استان گزارش دهند.وی از شهروندان و مسافران خواست مواد خام تهیه شده را از مراکز مجاز خریداری و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین نشلن دامپزشکی دقت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهروزی فر – “آب، زیر پوستش افتاده”، یک اصطلاح پرکاربرد است که معمولاً زمانی استفاده

بیشتر

واقعیتش این است که این یارانه‌ای که دولت هر ماه به حساب ما می‌ریزد، واقعاً

بیشتر

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: ظرفیت پهنای باند اینترنت ورودی استان اکنون

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت