محمدنژاد – تیمهای بازرسی به صورت مستمر شرایط بهداشتی اماکن تهیه و توزیع نذورات را در خراسان جنوبی پایش میکنند.مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اهمیت حفظ سلامت عزاداران، گفت:رعایت اصول بهداشتی در تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی باید در اولویت هیئتهای مذهبی و دستههای عزاداری قرار گیرد. مهدی پاکنیت اولین شرط بهداشتی را انجام همه فرآیندهای پخت در مکانهای دارای شرایط بهداشتی عنوان کرد و افزود:همه افراد درگیر در توزیع مواد غذایی باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند. وی بر استفاده از مواد اولیه بستهبندی شده دارای مجوز وزارت بهداشت تأکید کرد و افزود:برای فرآوردههای دامی حتماً باید از محصولات دارای مجوزهای بهداشتی استفاده شود. مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به ممنوعیت ذبح دام در معابر عمومی اشاره کرد و گفت: این عمل غیربهداشتی است و طبق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد. پاکنیت با اشاره به سایر الزامات بهداشتی افزود:استفاده از نمکهای یددار تصفیه شده، روغنهای با ترانس پایین و رعایت زنجیره سرمایی مواد غذایی از ضروریات است. وی در خصوص بستهبندی مواد غذایی گفت:استفاده از ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد برای مواد غذایی گرم ممنوع است و باید از ظروف دارای مجوز استفاده شود. مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از تشدید نظارتها خبر داد و گفت: تیمهای بازرسی به صورت مستمر اماکن تهیه و توزیع نذورات را پایش میکنند. پاکنیت با تأکید بر اهمیت سلامت عزاداران، از شهروندان خواست تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
در آیین قدردانی از دستاندرکاران نمایشگاه فرصتهای مشترک ایران و افغانستان، نماینده نهبندان و سربیشه
