یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳

روایت طلاب جهادگر از خدمت به بیماران کرونایی

فارس- در پی فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر حضور دوباره گروه‌‌های جهادی در میدان مبارزه با کرونا، تعداد زیادی از جهادگران و به‌ویژه طلاب استان در کنار فعالیت‌هایی همچون ضدعفونی کردن معابر و اماکن عمومی، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و غیره با حضور داوطلبانه در بیمارستان‌ها به کمک کادر درمان و بیماران مبتلا به کرونا پرداختند.حجت‌الاسلام ابوالحسن طوری یکی از طلاب فعال در این عرصه است که این روزها در کنار سایر جهادگران، به میدان مبارزه با کرونا شتافته و در حال خدمت‌رسانی به مبتلایان این ویروس منحوس است.
این طلبه جهادگر گفت: از هفته گذشته بسیجیان طلبه و غیرطلبه برای کمک‌ به کادر درمان و خدمت‌رسانی به مبتلایان کرونا به بیمارستان رازی بیرجند اعزام شدند.

شباهت‌های مدافعان حرم
و مدافعان سلامت

طوری با بیان اینکه این روزها شباهت‌های بسیاری میان مدافعان حرم و مدافعان سلامت وجود دارد، تصریح کرد: در اوایل شروع جنگ در سوریه رزمنده‌های عازم این کشور سعی می‌کردند این مسئله را از دیگران مخفی کنند، چراکه مورد قضاوت‌های نادرست بسیاری قرار می‌گرفتند.وی افزود: امروز مدافعان سلامت نیز به سبب حضور در میان بیماران کرونایی، برای در امان ماندن از نگاه سنگین دیگران و حضور در اجتماع به ناچار، کار خود در بیمارستان را مخفی و یا در مدت خدمت از ارتباط با دیگران دوری می‌کنند.
این فعال اجتماعی فعالیت و خدمت به بیماران کرونایی را به شب عملیات در جبهه رزم تشبیه کرد و گفت: هر بی‌احتیاطی و هر اشتباهی از سوی جهادگران و کادر درمان موجب به خطر انداختن جان خودشان ‌و دیگران می‌شود. طوری ادامه داد: یکی دیگر از شباهت‌های مدافعان حرم و مدافعان سلامت این است که مدافعان سلامت با سخنانی همچون اینکه حقوق بالا و مزایا می‌گیرند قضاوت می‌شدند و مدافعان حرم نیز با همین سخنان از سوی برخی افراد بعضاً نادان و یا مغرض مورد قضاوت قرار می‌گرفتند.

کرونا مانند عامل انتحاری عمل می‌کند

وی با بیان اینکه ویروس کرونا مانند یک عامل انتحاری می‌کند که متوجه آمدنش نمی‌شویم، ادامه داد: این ویروس منحوس کاری به رزمنده و شهروند ندارد و هر کس در محدوده او باشد مورد هدف قرار می‌دهد.
طلبه جهادگر عنوان کرد: داعش از جهالت‌هایی بود که همه‌گیر شد و کرونا نیز با جهالت‌های برخی نسبت به حساسیت موضوع و جهالت نسبت به شناخت دشمن همه‌گیر شده است.

کرونا جوان و میانسال نمی‌شناسد

طوری با بیان اینکه امروز تعداد بسیاری از مدافعان سلامت به دلیل حضور در خط مقدم مبارزه با کرونا و عوارض آن، عنوان جانباز مدافع سلامت گرفته‌اند، اضافه کرد: این ویروس منحوس جوان و میانسال نمی‌شناسد، اکثر مبتلایان بستری در بیمارستان رازی زنان و مردان سالمند بودند.وی افزود: این اتفاق به این معناست که اگر عزیزان به فکر خودشان نیستند، حداقل به فکر پدران و مادرانی باشند که سال‌ها برای اینکه آسیبی به فرزندان شان نرسد زندگی و داشته‌هایشان را صرف کردند.

اگر حاج‌قاسم امروز حضور داشت…

این فعال اجتماعی عنوان کرد: قطعاً اگر حاج قاسم امروز در میان ما بود و مثل آن زمان تعدادی به ایشان می‌گفتند که دوست داریم به سوریه برویم، پاسخش این بود که همین خدمت جهادی، مانند مجاهدت در سوریه است. طوری بیان کرد: اگر می‌خواهیم مانند حاج قاسم محبوب باشیم، رمز محبوبیت ایشان جهاد همیشگی و در میدان بودن این شهید بزرگوار بود‌ و امروز نیز نیاز به حضور نیروهای جهادی در میدان مبارزه با کرونا احساس می‌شود.

ساعات طاقت‌فرسای کادر درمان

وی با توصیف حال و هوای خود از حضور در میان بیماران کرونایی گفت: شیفت شب بیمارستان از بدترین شیفت‌هاست، چراکه ۱۲ ساعت ماندن داخل این لباس پلاستیکی و ماسک و شیلد وحشتناک ‌و طاقت‌فرسا است.این طلبه ادامه داد: حالا تصور کنید پرستاران و کادر درمان علاوه بر پرستاری باید نقش همراه بیمار را نیز بازی کنند و به او دارو و غذا نیز بدهند. طوری با بیان اینکه برخی بیماران سالمند مبتلا دچار آلزایمر نیز هستند، اضافه کرد: این مسئله باعث سختی بیشتر کار می‌شود چراکه باید سالن‌های بخش را برای آن بیمار به کوچه‌های منزل وی تشبیه کرد و بیمار را به سمت تختش راهنمایی کرد و برخی زحمات طاقت‌فرسای دیگر که قابل وصف نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت