شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳

پایان نمایندگی غلامرضا تاجگردون

پایان نمایندگی غلامرضا تاجگردون

بعد از یک ماه کشمکش بر سر تائید یا رد اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، دیروز پرونده این ماجرا در خانه ملت بسته شد و منتخب گچساران بعد از ۸ سال نمایندگی، با پارلمان خداحافظی کرد. سوم تیرماه بود که کمیسیون تحقیق اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون را بررسی و تصویب کرد اما به مذاق معترضانی چون زاکانی خوش نیامد و اعلام کردند کمیسیون رفوزه شده است. کمیسیون اما دیروزگزارش خود را قرائت و باردیگر بر تایید اعتبارنامه اصرار ورزید. در جلسه دیروز مجلس که فینال این ماجرا بود، ابتدا پشت درهای بسته معترضان و تاجگردون توضیحات و دفاعیات خود را مطرح کردند و سپس مجلس در صحن علنی وارد بررسی اعتبارنامه شد. مخالفت۱۲۸ نماینده با گزارش کمیسیون تحقیق درباره اعتبارنامه تاجگردون در نهایت پایان نمایندگی او را رقم زد.

کنایه زیبا کلام به ظریف ؛ کاش فاطمی بودی

صادق زیبا کلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و فعال سیاسی اصلاح طلب در حساب کاربری اینستا گرام خود با انتقاد از نوع پاسخگویی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ، در مجلس نوشت : غم انگیز‌تر از تلاش تندروها در لِه کردن ظریف در مجلس، دفاع وی بود. همه‌ی تلاش او در برابر توهین‌ها و اتهامات تندرو‌ها آن بود که چگونه دلتان می‌آید این حرف‌ها را به من بزنید؟ من با شهید سلیمانی مثل یک روح در دو کالبد بودیم. اگر باور نمی‌کنید از سیدحسن نصرا… بپرسید؛ اگر باز هم باور نمی‌کنید ازحشد الشعبی، حزب ا… و از سایر انقلابیون بپرسید. من تمام برنامه‌هایم در هماهنگیِ با انقلابیون منطقه است. چطور دلتان می‌آید من را متهم به غرب‌گرایی و سازش با آمریکا بنمایید؟! همه تلاش ظریف آن بود که به تندروها بگوید ظاهر من ممکنه یک مقدار مرتب و شیک باشه با ریش پورفسوری؛ ولی اشتباه نکنید من مورد تایید انقلابیون هستم. ای‌کاش به جای آن رویکرد ملتمسانه، ایشان برای یکبار هم که شده درطول قریب به چهل سال عمر دیپلماتیک‌شان، حاضر میشدند بجای آنکه قربان صدقه تندروها بروند که او را تایید کنند، به آنها می‌گفتند که چه کسی امروز می‌بایستی پاسخگو باشد، من یا شما؟ من باید پاسخگو باشم یا شما که با دیپلماسیِ انقلابی‌تان کشور را به این روز انداخته‌اید؟ ای‌کاش جناب ظریف برای یکبار هم که شده بود در طول چهل سال خدمتش در وزارت خارجه میتوانست در هیبت وزیرخارجه دکترمصدق، شهید راه وطن- دکتر سیدحسین فاطمی ظاهر می‌شد.

قالیباف به خوبی مجلس را مدیریت نکرد

مهدی آیتی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، در خصوص آسیب‌های برخورد جناحی مجلس شوای اسلامی با قوه مجریه، گفت: با شروع به کار مجلس یازدهم همگان متفق‌القول بودند که جریان جدیدی ضمن تصاحب این مجلس، برای انتخابات ۱۴۰۰ نیز برنامه دارد و به دنبال پیروزی در این انتخابات است. این چهره اصلاح‌طلب ادامه داد: در جریان حضور وزیر امور خارجه در مجلس و نوع برخورد نمایندگان با وی، این انتقاد به شخص قالیباف وارد است که مجلس را به خوبی مدیریت نکرد و جلوی تندروی‌ها، توهین‌ها و بداخلاقی‌ها را نگرفت حتی به نوعی خودش هم از این رفتار نمایندگان حمایت کرد و حرف‌های آن‌ها را تائید کرد. در نتیجه رئیس مجلس که باید الگو و سرمشق مجلس باشد، در قضیه برخورد با ظریف، برخورد اخلاقی نکرد.

مسئولان به مسائل معیشتی مردم توجه کنند

آیت ا… احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح (چهارشنبه) در جلسه این شورا که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد با اشاره به رشد مبتلایان به ویروس کرونا، تصریح کرد: اگرچه مشکل کرونا و همه گیری آن جهانی است اما فراگیری مجدد آن در کشور نگران کننده است؛ انشا الله مردم توصیه‌های بهداشتی مسئولان از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی و هوشمند را با دقت لازم انجام دهند تا شاهد کنترل این بیماری باشیم.دبیر شورای نگهبان یکی از تبعات ویروس کرونا را در سطح جهان و ایران را متأثر کردن مسائل اقتصادی و معیشتی مردم عنوان کرد و گفت: در کنار همه عوارض مخرب ویروس کرونا بر مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، معیشت مردم نیز دچار آسیب جدی شده است که مسئولان امر باید توجه ویژه به اقشار مستضعف جامعه داشته باشند.

طرح سوال از رئیس جمهور،به دنبال چاره یا چالش

طرح سوال از «حسن روحانی»، طی روز‌های گذشته به نامه‌ای با امضا‌های متعدد تبدیل و به هیئت رئیسه مجلس تحویل داده شد.طرح سوال از رئیس‌جمهوری و توضیح خواستن از وزیران حق نمایندگان مردم است، اما در شرایط کنونی پیامد‌های خود را به طور مستقیم در مصالح و منافع ملی نشان می‌دهد. روز یکشنبه ۱۵ تیر در جریان حضور «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه در مجلس هم برخی نمایندگان در صحن علنی به صراحت مساله سوال از رئیس‌جمهوری را مطرح کرده بودند؛ جایی که «محمدتقی نقدعلی» نماینده خمینی‌شهر پس از شنیدن توضیحات ظریف، گفته بود: اخطار اصل ۱۵۲ قانون اساسی می‌دهم. تذکر به آقای ظریف مثنوی هفتاد من خواهد شد و باید قاضی عادلی باشد و نه فقط آقای ظریف بلکه آقای حسن روحانی را به‌دلیل «خیانت‌هایی» که به این مملکت کردند باید به محاکمه بکشند. حال طرح سوال از رئیس‌جمهوری با تعداد امضا‌هایی که شمار آن طبق روایت اصولگرایان از ۱۲۵ تا ۲۰۰ فقره متغیر است، راهی هیات رئیسه مجلس شده، تا خشت نخست روابط مجلس یازدهم با پاستور گذاشته شود.

برخی ادعاها درباره سند ۲۵ساله ایران ــ چین ارزش تکذیب هم ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره شایعات مطرح‌شده در برخی رسانه‌ها گفت: برخی ادعاها درباره سند ۲۵ساله همکاری‌های ایران ــ چین حتی ارزش تکذیب هم ندارد.موسوی افزود: بر اساس توافق سال 1394 رؤسای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین که در بند ششم بیانیه سفر رئیس جمهور چین به تهران منعکس شده است، دو کشور صراحتاً اراده سیاسی خود را برای توسعه و تعمیق راهبردی روابط بیان داشته تصمیم گرفتند یک نقشه راه جامع 25ساله بین دو کشور تدوین شود وی افزود: پیش نویس اولیه این سند با مشارکت نهاد‌های تخصصی دو کشور تهیه شده و هم اکنون در مرحله مذاکره قرار دارد. بدیهی است که پس از نهایی شدن مذاکرات، این سند برای طی مراحل قانونی به نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد شد. سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به واکنش خصمانه و عصبی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، اضافه کرد: بدون تردید روابط راهبردی ایران و چین که منافع کلیدی متقابل برای مردم دو کشور دارد، واجد دشمنانی است که تمامی تلاش خود را برای شکست این مذاکرات و عدم موفقیت این سند به کار خواهند گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت