یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳

نزاع، رتبه ی نخست دلیل مراجعه به پزشک قانونی استان

کاری- طی دو ماه نخست امسال پرونده های مربوط به نزاع رتبه نخست معاینه در پزشکی قانونی استان بوده است. روز گدشته مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی به مناسبت هفته قوه قضاییه گفت: آمار مراجعهکنندگان به پزشکی قانونی استان در فروردین و اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 15.9 درصد کاهش داشت. مصطفی جعفرزاده افزود: از 2 هزار و 772 پرونده معاینات بالینی در 2 ماه نخست سال جاری 731 پرونده مربوط به نزاع با اولویت رتبه معاینه بوده است. وی بیان کرد: در ارتباط با مراجعهکنندگان نزاع، 470 پرونده مربوط به مردان و 261 پرونده مربوط به زنان است. وی گفت: نوروز 99 تعداد فوتیهای ناشی از حوادث ترافیکی 11 مورد بوده که بیشترین فوتیها در 26 اسفند 98 و 14 فروردین اتفاق افتاده است.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی اظهار کرد: همچنین در 2 ماه امسال 31 مصدوم حادثه کار، پنج فوتی و یک غرق شدگی به پزشکی قانونی ارجاع شدند. وی افزود: 19 هزار و 907 پرونده در سال 98 به این اداره کل ارجاع شد که 66.7 درصد پروندهها مربوط به مردان و بقیه مربوط به زنان بوده و بیشترین مراجعه با 11 هزار و 910 پرونده مربوط به مرکز استان است. وی با بیان اینکه معاینات مصدومان ناشی از حوادث ترافیکی در رتبه اول خراسان جنوبی است بیان کرد: نزاع در رتبه دوم قرار دارد که در این حوزه سه هزار و 624 پرونده سال گذشته تشکیل شد.
جعفرزاده گفت: در ارتباط با حوادث ترافیکی چهار هزار و 526 پرونده تشکیل شد که بیشترین پروندهها با 2 هزار و 413 پرونده مربوط به بیرجند است و شهرستانهای قاینات و درمیان رشد تشکیل پرونده 34 درصدی را به ثبت رساندند. وی افزود: 243 پرونده در ارتباط با حوادث ناشی از کار تشکیل و 17 مورد فوتی به ثبت رسید. وی از تحویل 565 جسد در سال 98 به پزشکی قانونی خبر داد و گفت: این اجساد مربوط به مرگهای غیرطبیعی و مشکوک بود که از این تعداد 422 مورد مرد و 43 مورد زن بودند همچنین 253 جسد اتوپسی شدند و در بقیه موارد معاینات ظاهری پاسخگوی مراجع قضایی بوده است.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی از تشکیل پرونده 137 سقط جنین در سال گذشته خبر داد و افزود: 90 پرونده منتهی به صدور مجوز سقط درمانی شد که نسبت به سال 97 7.4 درصد کاهش داشته است.وی بیان کرد: در حوزه کمیسیونهای پزشکی قانونی نیز 94 پرونده به ثبت رسید که پروندههای مربوط به قصور پزشکی 34 پرونده، نتیجه معاینات 41 مورد و پروندههای پزشکی 19 مورد بوده و 23 پرونده با رای قصور پزشکی صادر شده است. جعفرزاده با بیان اینکه بیشترین قصور پزشکی مربوط به پروندههای جراحی زنان و زایمان است گفت: بهداشت عمومی، جراحی عمومی و مامایی در ردیفهای بعدی قرار دارند. وی گفت: در حوزه تصادفات 278 فوتی در سال گذشته به پزشکی قانونی ارجاع داده شد که از این تعداد 212 مرد و بقیه زن هستند و این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل 13 درصد رشد داشته است.
جعفرزاده تصریح کرد: شهرستان نهبندان با 56 مورد بیشترین فوتیها را داشته است و شهرستان قاینات با 53 و طبس با 49 مورد در ردیفهای بعد قرار دارند. وی افزود: 83.1 درصد فوتیها در راههای برون شهری خراسان جنوبی با 231 مورد اتفاق افتاده و 32مورد در راههای روستایی، شهری و خاکی به ثبت رسیده است.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی گفت: در تصادفات درون شهری فوتیها نسبت به گذشته کاهش داشته اما در حوزه برون شهری با افزایش 31.3 درصدی مواجه هستیم و آمارها نشان از کاهش 56 درصدی فوتیها در جادههای روستایی دارد. وی با بیان اینکه 147 فوتی حوادث رانندگی در دم جان باختند اظهار کرد: از نظر نحوه وقوع حادثه برخورد وسایل نقلیه در اولویت است و در این مدت 29 عابر پیاده جان خود را از دست دادند. جعفرزاده گفت: حوادث منجر به فوت با 50 مورد مربوط به خودرو سواری پراید است و بعد از آن موتورسیکلت و خودرو 405 به ترتیب با 45 و 41 مورد در ردیفهای بعد قرار دارند همچنین ضربه به سر با 184 مورد بیشترین فوتی را در بر داشته است.
وی افزود: در این مدت برای 503 مورد فوتی به صورت حضوری گواهی دفن صادر شد و طرح دادپزشک در این ارتباط در حال گسترش است.

89 درصد متقاضیان از بیمه بیکاری ناشی از کرونا برخوردار شدند
گروه خبر – 89 درصد متقاضیان خسارت دیده از کرونا توانستند از بیمه بیکاری برخوردار شوند. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در تشریح برنامههای حمایتی دولت برای کارگاههای آسیب دیده از کرونا، به رسانههای گروهی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابتدای اسفندماه سامانه بیمه بیکاری را به منظور ایجاد وحدت رویه بین استانها راهاندازی کرد.
مشیرالحق عابدی، افزود: تعداد افرادی که در این سامانه ثبتنام کردهاند 6065 نفر است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین سازمان تأمین اجتماعی، پس از بررسی مدارک ارائه شده 5378 نفر را واجد شرایط تشخیص دادهاند.عابدی اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه کشور، مبالغ مربوط به افرادی که در اسفندماه ثبتنام کردهاند را به حسابشان واریز کرده، اما میزان و مبنای تعیین رقم مبالغ پرداخت شده تاکنون به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها اعلام نشده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تصریح کرد: بر اساس دستورالعملهای ابلاغی، اشخاص حقیقی یا حقوقی فعال دارای مجوز کسب و کار در 14 رشته شغلی تعیین شده، صرفاً برای یک بار فرصت ثبتنام در سامانه کارا (بخش تسهیلات کرونا) را داشتهاند.عابدی به پایان مهلت ثبتنام افراد در پایان خردادماه اشاره کرد و ادامه داد: مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات که با نرخ سود 12 درصد به متقاضیان پرداخت میشود، از ابتدای مهر ماه سال جاری به مدت24 ماه تعیین شده است. وی سهم استان خراسان جنوبی را از این تسهیلات، مبلغ 268 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: 10 مؤسسه و بانک عامل شامل؛ ملی، سپه، صادرات، تجارت، ملت، رفاه کارگران، انصار، اقتصاد نوین، شهر و مؤسسه ملل در زمینه پرداخت این تسهیلات در سطح استان همکاری لازم را دارند.معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در خصوص نحوه گردش کار در روند پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا به واحدهای آسیب دیده، گفت: روال کار به این شکل است که بعد از ثبت درخواست تسهیلات توسط فرد متقاضی، پیامک ثبت درخواست به متقاضیان ارسال می شود، سپس در ادامه کار ثبت اطلاعات متقاضی در سامانه، بررسی مجوز ثبتنام در سامانه، ارسال به دستگاه بخشی و بررسی اولیه و ارسال به بانک عامل صورت می گیرد و در نهایت تسهیلات لازم پرداخت میشود.
عابدی بیان کرد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته، به واحدهای کسب و کاری که مشغول فعالیت باشند مبلغ 12 میلیون تومان پرداخت شده است. وی ادامه داد: میزان تسهیلات پرداخت شده به واحدهای کسب و کاری که بر اساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا تعطیل شدهاند و در حال حاضر دارای پرونده بیمه تأمین اجتماعی هستند، مبلغ 16 میلیون تومان است. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با بیان اینکه میزان تسهیلات در نظر گرفته شده برای رانندگان نیز مبلغ 6 میلیون تومان است، تصریح کرد: حدود 1500 نفر متقاضی در سامانه دریافت تسهیلات ثبتنام کردهاند.عابدی خاطرنشان کرد: به محض ابلاغ شیوهنامه، هماهنگی لازم بین تمام دستگاههای مرتبط و جامعه هدف برای همراهی واحدهای صنعتی و پرداخت تسهیلات صورت گرفته است.
وی با اشاره به روند پرداخت وام یک میلیون تومانی شرایط کرونا به متقاضیان نیز گفت: شروع طرح پرداخت وام یک میلیون تومانی به یارانهبگیران از 27 فروردین ماه امسال شروع شده و تا پایان وقت اداری 22 خرداد ماه ادامه داشته است.وی تصریح کرد: واجدین شرایط یارانه بگیر که شماره ملی سرپرست خانوار را به سرشماره 6369 ارسال کرده بودند، از مبلغ یک میلیون تومان وام بهره مند شدهاند. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بیان کرد: تاکنون مبلغ تسهیلات یک میلیون تومانی به حساب 191 هزار و 242 خانوار ساکن در استان واریز شده است.عابدی با تأکید بر اینکه نرخ سود این تسهیلات 4 درصد است، افزود: مدت زمان تعیین شده برای پرداخت این وام 30 ماه تعیین شده است.وی یادآور شد: مبلغ اقساط 35 هزار تومان در هر ماه است و اولین قسط وام نیز از تیرماه از حساب سرپرست خانوار کسر میشود.
مراکز خدمات کشاورزی در 51 دهستان خراسان جنوبی راهاندازی میشود
رضوانی- مراکز خدمات غیردولتی کشاورزی با بهرهگیری از توان دانشآموختگان و کارشناسان کشاورزی در شهرستانها و دستکم 51 دهستان استان راهاندازی میشود.رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان جنوبی روز سهشنبه در نشست خبری به مناسبت سوم تیر سالگرد تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی افزود: تغییر فرایند کشاورزی سنتی با استفاده از روشهای نوین با تاکید بر افزایش عملکرد در واحد سطح و همچنین ایجاد فرصتهای شغلی جدید برای دانشآموختگان بخش کشاورزی با تشکیل این مراکز در استان میسر میشود.محمد مودی بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان یک راهبرد اصلی این مهم را مدنظر قرار داده است تا از این طریق دانشآموختگان بخش کشاورزی که به دلایل متعدد نمیتوانند از تخصص خود استفاده کنند با فراگیری آموزشهای لازم وارد بازار کار شوند و به افزایش تولیدات کشاورزی نیز کمک کنند.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی اظهار کرد: ابتدا 11 مرکز خدمات غیردولتی کشاورزی در هر شهرستان یک مرکز راهاندازی شده اما ایجاد مرکز در دهستانها مورد تاکید سازمان است.
وی گفت: یکی از سیاستهای سازمان ایجاد این مراکز در دل دهستانها و روستاها و جوار مزارع و باغات است تا کشاورزان به راحتی بتوانند با مراکز ارتباط برقرار کنند و از خدمات مشاورهای بهرهمند شوند. مودی با بیان اینکه چهار مرکز خدمات غیردولتی کشاورزی در دست راهاندازی است تصریح کرد: آن دسته از دانشآموختگان کشاورزی که تمایل به راهاندازی مرکز دارند باید حتما بومی منطقه و به نوعی کشاورز زاده باشند. وی گفت: این مراکز با دارابودن نیروی فنی و متخصص در بخشهای کشاورزی، منابع طبیعی، گیاهان دارویی، مکانیزاسیون، شیلات، دامپروری، آزمایشگاه، بازرگانی، فضای سبز، عرضه نهادههای کشاورزی و سایر قابلیتها قادر به ارائه خدمات فنی مهندسی هستند.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: در این مراکز مهندسان کشاورزی هیچ سودی از درآمد کشاورز یا بهرهبردار نمیبرند اما در صورت افزایش عملکرد و مازاد تولید با توافق کشاورز میتوانند سهم داشته باشند. وی از پیگیری صندوق حمایت از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی در استان خبر داد و افزود: امید است با تشکیل این صندوق بتوان زمینه تامین تسهیلات برای فارغ التحصیلان و حضور آنها در بازار کار را فراهم کنیم.مودی تاکید کرد: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نامگذاری شده است این شعار جز با ورود افراد متخصص به حوزه تولید محقق نمیشود.
وی گفت: در مرحله نخست زبدهترین کارشناسان بخش کشاورزی استان را شناسایی کردهایم چون میخواهیم به تولید کشاورزان کمک کنیم.رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی تصریح کرد: هدفگذاری استان در ایجاد مراکز خدمات غیردولتی کشاورزی حداقل در 51 دهستان است که لازمه آن وجود دانشآموخته بومی منطقه و کارشناس کشاورزی است.وی به صدور موافقتنامه اصولی و پروانه تاسیس در استان اشاره کرد و افزود: تاکنون 379 فقره پروانه تاسیس گلخانه در خراسان جنوبی صادر شده و یکی از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود منابع آبی، توسعه کشتهای گلخانه ای است که در قالب طرح نهضت گلخانهای تاکنون هفت مجتمع گلخانه در استان مجوز دریافت کرده است.مودی تصریح کرد: در طرح نهضت گلخانهای دانشآموختگان میتوانند یا به عنوان سرمایهگذار وارد این حرفه شوند یا در سازمان نظام مهندسی به عنوان ناظر ورود کنند.
وی گفت: در حال حاضر از 2 هزار و 800 دانشآموخته بخش کشاورزی عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خراسان جنوبی یک هزار و 300 نفر آنها در سامانه سانکا (ثبت اطلاعات رتبهبندی در سامانه ارجاع کار) ثبتنام کردهاند.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی افزود: در حوزه فنی و پژوهشی تاکنون 11 مرکز در استان احداث شده و در زمینه آموزشهای مجازی، اپلیکیشن تی وی رویش راهاندازی شده است که دورههای آموزشی به صورت آنلاین، آرشیوی، کتاب و جزوه به زودی به علاقمندان ارائه خواهد شد تا توان علمی بهرهبردار و اعضای سازمان ارتقا یابد.وی گفت: همچنین شرکت سرمایهگذاری رویش با سهامداری اعضای سازمان نظام مهندسی به منظور ایجاد اشتغال برای دانشآموختگان بخش کشاورزی استان تاسیس شده است.
مودی افزود: این شرکت در زمینه استفاده از پساب فاضلاب بیرجند در زمینی به مساحت 400 هکتار سرمایهگذاری خواهد کرد و 200 هکتار از این اراضی برای توسعه نوغانداری و 200 هکتار برای ایجاد گلخانه در هشت کیلومتری تصفیه خانه فاضلاب برنامهریزی شده است.وی گفت: همچنین در قالب تفاهمنامهای که بین استانداری خراسان جنوبی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و شرکت آب منطقهای استان منعقد شد 500 میلیون تومان اعتبار ابلاغ خواهد شد که پیگیر هستیم در اعتبارات امسال دیده شود و بتوان اقدامات اجرایی را آغاز کرد
توسعه 44 مرکز پورت دیتا در خراسان جنوبی

امسال 44 مرکز پورت دیتا در استان با تلاش همکاران مخابرات منطقه و برای رفاه مشترکان در روزهای کرونایی، نصب شده و فناوری آن ارتقا یافته است. سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی گفت: این اقدام با هدف توجه به روند توسعه شبکه ارتباطات و اجرای طرح فاز هشت توسعه ارتباطات سیار در خراسان جنوبی انجام شده است.
حسن آذری نصرآباد افزود: در این خصوص 13 سایت جدید تلفن همراه روستایی در قالب پروژههای USO در استان راهاندازی و به روزرسانی شد و تجهیزات فنی آن ارتقا یافت.
سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی اظهار کرد: همچنین یک سایت جدید تلفن همراه روستایی در قالب پروژه فاز هشت سیار برای استفاده بهینه مشترکان از خدمات تلفن همراه افزایش یافت. وی تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا در کشور و لزوم رعایت نکات بهداشتی و ماندن در خانه که مهمترین راه مقابله با کرونا به شمار میرود، بهرهمندی از اینترنت پرسرعت برای انجام فعالیتهای غیرحضوری، اقتصادی، آموزشی، ارتباطات تصویری و سایر خدمات نیاز به بستری دارد که با همکاری و تلاش مخابرات فراهم میشود. آذری نصرآباد گفت: حفظ کیفیت خدمات اینترنتی یکی از مهمترین وظایف شرکت مخابرات در این روزهای سخت به شمار میرود.
وی از اجرای 43 کیلومتر پروژه USO فیبر در استان خبر داد و افزود: جایگزینی سوئیچ دو حصاران با کافوی نوری (GPON ) به ظرفیت ۱K ارتقا یافته و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی گفت: نصب تجهیزات و ارتقای این سایتها تاثیر بسزایی در کاهش نقاط کور و افزایش پهنای باند تلفن همراه و در نتیجه ارتقای سرعت و کیفیت اینترنت همراه اول در مناطق خواهد داشت. وی عنوان کرد: برای افزایش کیفیت سرویسهای اینترنت، اینترنت پرسرعت بر پایه فناوری FTTH در استان در حال راهاندازی است.آذری نصرآباد گفت: سرویسهای FTTH جزو پیشرفتهترین فناوریهای روز دنیا محسوب میشوند و مخابرات منطقه در تلاش است تا بتواند در زمینه ارائه فناوری نوین مخابراتی علیرغم همه تنگناها و مشکلات به روز باشد. وی بیان کرد: در حال حاضر تعداد مشترکان FTTH در استان خراسان جنوبی با توجه به بستههای متنوع و جذاب و استقبال هماستانیها رو به افزایش است.سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی اظهار کرد: سرویس FTTH مخابرات در شهرهای بیرجند، قاین و فردوس فعال شده است و تاکنون یک هزار 948 مشترک از آن بهرهمند شدهاند. وی گفت: واگذاری این سرویس در شهر بیرجند محدوده خیابانهای مدرس، معلم، یاس، نسترن، فرهنگ، ابتدای خیابان طالقانی، حکیم نزاری، خیابان جمهوری (محدوده بازار) و مجتمعهای (معراج و فاز ارتش) قابل واگذاری است. وی افزود: امسال اجرای این پروژه در برخی محدوده خیابانهای عدالت و رسالت نیز به اتمام رسیده است و کماکان با تلاش همکاران مخابراتی این پروژه در خراسان جنوبی رو به گسترش خواهد بود.

مسیرهای گردشگری به تجنود زیرکوه بسته است

ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی استان گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مسیرهای گردشگری به منطقه تجنود شهرستان زیرکوه تا اطلاع ثانوی بسته است. حسن رمضانی روز افزود: با توجه به شلوغی جمعیت در منطقه گردشگری تجنود و وضعیتی که شهرستان زیرکوه در چند روز گذشته داشت برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا این مسیر گردشگری مسدود شده است. وی تصریح کرد: در حال حاضر برنامهای برای تعطیلی سایر اماکن گردشگری استان نیست زیرا تصمیمی از سوی ستاد استانی در این خصوص گرفته نشده است.

نظارت ویژه بر سالن های امتحانات

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: آزمونهای مدارس بر پایه رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی و طبق استانداردهای تعیین شده در استان برگزار میشود. محمد دهقانی افزود:فضاهای در نظر گرفته شده برگزاری آزمون از حیث تهویه هوا، گنجایش دانشآموزان با حفظ فاصلهگذاری لازم و برخورداری از مواد ضدعفونی کننده بسیار مطلوب بود.

صادرات 660 هزار دلاری محصولات دامی از خراسان جنوبی

660 هزار دلار محصولات دامی از ابتدای امسال تاکنون از خراسان جنوبی صادر شد. مدیرکل دامپزشکی استان گفت: 119 محموله شامل 440 کیلوگرم گوشت مرغ منجمد، یک میلیون و 50 هزار کیلوگرم تخم مرغ خوراکی و یک میلیون و 193 هزار قطعهجوجه یک روزه در سه ماه گذشته از خراسانجنوبی صادر شده است. اصغرزاده افزود: این محصولات به کشورهای عراق و افغانستان صادر شده است.

تعهد 15 میلیارد تومانی خیران برای مدرسه سازی

خیران نیک اندیش برای ساخت مدرسه و ارتقاء فضای آموزشی خراسان جنوبی در سه ماه گذشته، پرداخت 15 میلیارد تومان را تعهد کردند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: این تعهد از سوی خیرانبومی و غیر بومی بوده که تاکنون 20 درصد آن محقق شده است.
چاوشان افزود: با این کمکها و اعتبارات دولتی تاکنون عملیات ساخت 100 کلاس درس در استان آغاز شد.

ثبت نام 1896 کارفرما در سامانه برای دریافت تسهیلات

هزار و 896 کارفرما در خراسان جنوبی برای دریافت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا در سامانه کارا ثبت نام کردند. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در گفتگو با خبرنگار صداوسیما با بیان اینکه این کارفرمایان 2 هزار و 700 نفر نیروی مشغول به کار دارند، گفت: کارفرمایان ثبت نام شده در سامانه کارا برای دریافت 25 میلیارد تومان تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شدند.

ثبت نام کتب دانش آموزان پایههای اول، هفتم و دهم

دانش آموزان پایههای اول ابتدایی، هفتم و دهم متوسطه از 8 تیر برای دریافت کتابهای درسی ثبت نام کنند. مسئول توزیع کتابهای درسی آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: این دانش آموزان تا 15 شهریور مهلت دارند برای ثبت نام به به آدرسwww.irtextbook.com/
مراجعه کنند.

سه قاچاقچی مواد مخدر در بیرجند دستگیر شدند

ایرنا – رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی گفت: با شناسایی مخفیگاه قاچاقچیان در بیرجند سه متهم دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند. سرهنگ غلامرضا شاهوردی روز سهشنبه بیان کرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با انجام تحقیقات پلیسی، از فعالیت سوداگران مرگ در شهرستان بیرجند مطلع شدند و بلافاصله بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند. به گزارش پایگاه خبری پلیس، وی افزود: ماموران با انجام اقدامات شبانهروزی، مخفیگاه قاچاقچیان را شناسایی و متهمان را هنگام انتقال محموله مواد مخدر در یک عملیات ضربتی دستگیر کردند. رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی گفت: در این عملیات 100 کیلو و 700 گرم تریاک کشف و 2 دستگاه خودرو توقیف شد.

مرکز اوتیسم بیرجنددر انتظار اعتبار دولتی

تکمیل مرکز تخصصی اوتیسم بیرجند، نیازمند تخصیص اعتبارات دولتی است رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی گفت: برای تکمیل و افتتاح مرکز تخصصی اوتیسم نیازمند تخصیص اعتبارات دولتی هستیم. با اطمینان رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی ،گفت: پروژه ساخت اولین مرکز تخصصی، آموزشی و توانبخشی اوتیسم استان با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال از آبان ماه 98 آغاز شد. او افزود: این مرکز با زیربنای آموزشی 640 مترمربع در قالب 6 کلاس درس با امکانات و تجهیزات مخصوص کودکان اوتیسم در حال ساخت است
60
درصد مبتلایان جدید کرونا در خراسان جنوبی خانوادگی است

60درصد مبتلایان جدیدکرونا در خراسان جنوبی در 15روز گذشته انتقال خانوادگی آلوده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: مبتلایان جدید ویروس کرونا در استان بر اثر رفتارهای پُرخطر خانوادگی رخ داده است.دکتر دهقانی افزود:در 15روز گذشته نهبندان 90درصد، قاین 30درصد، زیرکوه 67درصد، بشرویه 52درصد، سرایان 75درصد، طبس 47درصد، سربیشه 77درصد و بیرجند 60درصد مبتلایان جدیدشناسایی شده مربوط به انتقال خانوادگی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت