شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۴

خواص درمانی شربت گل محمدی

فشره و اسانس گل سرخ یا محمدی در صنعت عطر سازی کاربرد داشته و روغن آن نیز به طور موضعی وخ راکی استفاده می شود. گل محمدی تقویت کننده کبد معده و مغز یعنی اعضای اصلی بدن است و باعث ایجاد نشاط و شادی می شود به خصوص اگر به صورت بوییدن مورد استفاده قرار گیرد. خوردن گل محمدی و شربت آن برای یبوست، سردرد، افسردگی، افزایش توان بدن و برطرف کردن خستگی مزمن بسیار مفید است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برنا – مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از تمدید مهلت ثبت‌ نام کلاس اولی‌ها

بیشتر

حسینی – در کارگروه توسعه صادرات خراسان جنوبی از صادرات ۸۵ میلیون دلاری کالا‌های استان

بیشتر

مهدی آبادی – این روزها که فضا و دل‌مان به یاد امام حسین(ع) و یارانش

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت