شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳

تربیت هزار و 300 قاری قرآن در زندان های خراسان جنوبی

مهدی آبادی- مدیرکل امور زندان های خراسان جنوبی گفت: هزار و ۳۰۰ قاری قرآن در رشته های روان خوانی، روخوانی و حفظ تربیت شدند. عبدی در دیدار با مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اظهار کرد: مجموعه زندان دو مأموریت مهم نگهداری زندانیان و بازپروی و باز اجتماعی کردن زندانیان در دوران محکومیت را برعهده دارد. مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان جنوبی گفت: در کنار این دو مأموریت مهم مباحث فرهنگی و تربیتی و اشتغال در زندان‌های استان در حال انجام است. وی با بیان اینکه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی اقدامات بسیار ارزشمندی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری انجام‌شده، افزود: اما راه‌های نرفته‌ای هم در این حوزه وجود دارد که باید تلاش شود با تعامل دستگاه‌های فرهنگی و هنری و البته تبلیغات اسلامی اجرایی شود. عبدی با اشاره به‌ضرورت آشنایی زندانیان با مبانی و فرهنگی دینی و قرآنی، یادآور شد: اگر بافت جمعیتی که امروز در زندان‌ها به سر می‌برند، با قرآن کریم و مباحث دینی ارتباط داشتند، بی‌تردید گذرشان به زندان نمی‌افتاد.

راه اندازی اندرزگاه معراج با هدف نشر معارف برای زندانیان

وی تصریح کرد: زیر ساخت اندرزگاه معراج در زندان مرکزی انجام شده که هدف از راه اندازی اندرزگاه معراج نشر معارف دینی و روان شناسی اسلامی برای زندانیان است. مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان جنوبی یادآور شد: با کارهای اصلاحی و تربیتی صورت گرفته در زندان‌های استان هم اکنون بیش از هزار و ۳۰۰ قاری قرآن در رشته‌های روان خوانی، روخوانی و حفظ تربیت شدند. عبدی افزود: انواع مسابقات قرآنی، ورزشی و تورهای زیارتی به مکان‌های مقدس در سه ماهه امسال برای زندانیان، کارکنان و سربازان وظیفه انجام شده است. وی با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست امسال بیش از ۵۰ میلیون تومان اقلام ورزشی برای زندان‌ها خریداری شده است، ادامه داد: هم اکنون ۱۲ گروه سرود، تئاترو تعزیه در سطح زندان‌های استان فعال می‌باشند. مدیرکل زندان‌های استان خراسان جنوبی با تاکید بر تلاش‌های بی وقفه در حوزه اشتغال و حرفه آموزی زندانیان از افزایش ۲۲ درصدی اشتغال و افزایش ۱۰ درصدی حرفه آموزی زندانیان خبر داد.

صدور کارت صنعتگری برای ۷۲ زندانی

عبدی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه‌های آموزشی با ادارت ذی ربط، از برگزاری ۲۰۴ دوره مهارتی با حضور ۳ هزار و۱۵۹ زندانی خبرداد. وی از صدور کارت صنعتگری برای ۷۲ زندانی خبر داد و گفت: برای اشتغال زندانیان راه اندازی کارگاه حوله بافی در اندرزگاه زنان، راه اندازی کارگاه ریسندگی در بازداشتگاه عمومی، راه اندازی کارگاه قالی باقی و کارگاه رشته بری را داشته ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاری – ثروت های یک منطقه، همیشه معادن و گنجینه و دفینه هایش نیستند، گاهی

بیشتر

سلام و عرض خسته نباشید. چند وقتی است که برنامه ها و پروژه های شهری

بیشتر

هدیه ویژه دولت رئیس جمهور شهید به اهالی بخش دستگردان با ابلاغ عشق آباد به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت